Je tu nejake dievča čo ma predlžene vlasy ?.. Normalne keratinom alebo tak ... potrebujem vediet kolko vas vyšlo dorabanie vlasov akože vymena alebo neviem ako sa to volá.Robi sa to cca každe 3 mesiace.
mamka to mala, ale predlžovala a davala si to na hlavu sama takže ti neviem povedať ale nadavala na to strašne už potom..ale skusim sa jej popytať že kolko za to dala
Ja som mala predlžované euro lock metódou, keratínom by sa vlasy už ani predlžovať nemali, dôvody nájdeš všade na nete...
A každá kaderníčka má iný cenník tak neviem prečo sa pýtaš práve tu, keď ani nevieme z akého mesta si,..
mňa to vyšlo na 200 eur aj keď väčšinou som si radšej priplatila a nechala si to celé spraviť nanovo lebo za 200 som mala len prerábku + pár nových vlasov čo bolo oničom keďže blond sa strašne rýchlo ničia
@somjebnutanoa mama ma robene keratinom...stalo ju to vtedy 300 eur...za europske vlasy ludske samozrejme...a kedze s tym robi,tak ma zlavu na prepajanie...takze neviem kolko stoji prepojenie :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ja som mala predlžované euro lock metódou, keratínom by sa vlasy už ani predlžovať nemali, dôvody nájdeš všade na nete...
A každá kaderníčka má iný cenník tak neviem prečo sa pýtaš práve tu, keď ani nevieme z akého mesta si,..
mňa to vyšlo na 200 eur aj keď väčšinou som si radšej priplatila a nechala si to celé spraviť nanovo lebo za 200 som mala len prerábku + pár nových vlasov čo bolo oničom keďže blond sa strašne rýchlo ničia