Mne sa to vobec nepozdava...uz moze mat clovek pomaly vsetko umele...prsia, nos, nechty, mihalnice, obocie, pery a teraz este aj vlasy?? Ved sme ludia a nie nejake umele kreatury...
Bývalá spolužiačka si nechala vlasy predĺžiť pred stužkovou, vyzeralo to dobre, ale len do vtedy kým jej to nepodrástlo.. vyzeralo to otrasne, tie spoje.. a ešte aj opadávala kade chodila
ked to zacne vyrastat treba ist znova aby to zdvihla nie? nebudes predsa chodit s odrastenymi to je ako s umelymi nechtami mam pocit
neplanujem si predlzovat vlasy lebo milujem kratke ale nikdy nehovorim nikdy...
mozno raz skusim aj ja...
a kamoska nelutuje... je to pekne. ak niekto ma porblem ze ma jemne vlasy a ma ich malo toto je dobre riesenie.. ale poznam aj jednu taku co ich ma vazne vela. taka vlasata bosorka beha po uliciach mesta
...no ja mám vlasy po pás, čiže predlžovanie nepotrebujem,,,kamoška si to dala,,,mne sa to vôbec nepáči,,,mám rada prirodzenosť...a čo sa týka toho ako sa to robí a o aké vlasy ide , tak Ide o pripájanie cudzích, ale stopercentne ľudských vlasových pramienkov ku korienkom svojich vlastných. Tieto pramienky sú špeciálne upravené na pripájanie a starostlivosť o ne je rovnaká ako o vlastné vlasy.(čítala som, že sú to vlasy rôznych indických žien a podobne,,)
no ja som zas pocula od svojej kadernicky (kamoska) ze jej vravela kamoska ze si to dala a normalne sa jej zacali robit vzadu plesiny,,proste jej to vypadalo,,pretoze tie spoje oni musia zavarit co neni k vlasom moc extra setrne,,
....myslim ze predlzovanie vlasov je fajna blbost...ako vyhadzovat peniaze len za to aby ste mali par mesiacov dlhsie vlasy? vsak vlasy mozu narast....kazdy mesiac 1 cm ... peniaze sa daju vyuzit aj inak...
No ako ja vlasy predlzene mam,nieje to vobec poznat,kazde 3mesiace si to davam prepajat a som uplne spokojna,vzhladm na to,ze ja mam vlasy po plecia nerastu mi,alebo len velmi pomaly,zvolila som tento sposob,vlasy uz mam predlzene treti krat a som naozaj spokojna...Asi tolko len...
su ale rozne metody a treba si zvolit spravnu,pretoze nie kazda je k vlasom šetrna
PREDLZENIE VLASOV 100 PRAMIENKOV 295 EUR, ZAVOLAJTE NAM RADI VAM NA VASE OTAZKY ODPOVIEME!!! 0918448090
Predlžovanie vlasov je nová technika vo vlasovom dizajne, ktorá Vám pomôže splniť si sen o dlhých vlasoch a objemnej hrive a to už za pár hodín. Možnosť výberu zo širokej farebnej škály a rôznorodosť textúr, naplnia očakávania aj náročných klientov. Výhodou predlžovaných vlasov je to, že Vás vôbec neobmedzujú. Môžete s nimi plávať, športovať, relaxovať, užívať si slniečka pri mori ...úplne bez obáv, že vlasy zostanú hodvábne jemné, lesklé a udžia si svoju kvalitu aj niekoľko rokov
Prírodné pramene na predlžovanie vlasov Široká ponuka vlasov na predlžovanie, rôzne odtiene podľa Vašej predstavy v dĺžkach od 20,30,40,50,60 a 70 cm umožňuje neobmedzené možnosti výberu Vášho nového účesu. Najžiadanejšie na predlžovanie a zahusťovanie sú rovné a mierne vlnité pramene vlasov. Súčasne sa môže použiť niekoľko odtieňov, prípadne efekt melíru.
Na zahustenie: od 50 ks - 80 ks
Na predlženie: od 100 ks-150 ks
Cena pre zahustenie alebo predlženie vlasov závisí od počtu a dĺžky pridávaných pramienkov.
CENNIK
Cena jedneho vlasoveho prameňa
/ vrátane práce a strihu /
Tuzite po krasnych,prirodzene vyzerajucych vlasoch?Ja vam ponukam zahustenie a predlzenie vlasov so100-timi pramenmi zo zivych vlasov ktore su spajane keratinom za cenu 150EURO Clipi na predlzovanie vlasov!Balenie obsahuje 8kusov v dlzke50cm a v sirkach1x20,2x15,2x10,1x8cm!Nove,original balene,ktore mozete zehlit aj farbyt mam viac odtienov cena 150
Co to je?henta co vyprava ze secko maju luda umele?a co ked stu tak to maju a ked nekto ma kratke vlasy co sa mu furt lamu a nestu mu rast tak si predlzi ty kedby neco stes tak si to das ty tupana sprosta....a vlasy su najlepsa vec fajnove to je...
Ahojte dievčatá mám na predaj prekrásne ľudské vlasy najvyššej kvality.Vlasy sú zopnuté vo vrkoči.Ponúkam vlasy dlhé od 65-70cm podla priania.Vlasy sú pôvodnej tmavohnedej farby.Sú velmi kvalitné z vysokým leskom.Lahko farbitelné a dobre formovatelné.Cena je 1.euro za jeden gram pričom jeden vrkoč má priemerne od 105-130g čo je najnižšia cena na trhu.Na skúšku posielame na dobierku vzorku vlasov v hodnote 1.eura alebo osobný kontakt.Treba vidieť sú vážne perfektné.V prípade záujmu mi napíšte na moj e-mail: paula.vlasy@gmail.com Teším sa na našu spoluprácu.Paula
Ahoj predlzujem vlasy keratinom v Bratislave. Jedno predlzenie 30 eur. Predlzujem len ak si vlasy zaobstarate same. V pripade zaujmu je môj kontakt: harmatova.z@gmail.com
Dnes predlzovanie vlasov ma uplne iny rozmer. Bol som teraz na jednej prezentacii firiem a bola tam aj firma, ktora vyraba tie vlasove komplety. Fischbach miller. No ale k podstate: Dosla na trh nova metoda a to TV-Stripe. Ziadne sponky, mikroringy - nic ta netlaci. Kukni na ich web a kuknia j na video, super vec. » www.fischbach-miller.sk
Ahojte predlzujem vlasy v Ba jedno predlzenie cca 100 pramenov 200 eur v cene je aj uprava a kefa. Ak si vlasy zaobstarate same cena je 30 eur.V pripade zaujmu mi napiste na harmatova.z@gmail.com
ahojte, mam vynimocnu ponuku 120 pramenov za 130 eur!...vlasky su v odtieni stredne hneda, dlzka 55 cm cize takmer po zadok Europsky typ, vysoka kvalita, su osetrovane specialnou metodou bez pouzitia silikonu!v pripade zaujmu kontaktovat prosim : predlzovanie.vlasov11@gmail.com
Predám 100 % ľudské vlasy s dĺžkou 60cm. Počet prameňov - 120. Vlasy sú v odtieni stredne hnedá. Sú nadpojené keratínovými spojmi a ošetrené špeciálnou technikou bez použitia silikónu. Vlasy je možné žehliť, natáčať, farbiť, kvalita je veľmi dobrá. Dôvod predaja - likvidácia skladových zásob, preto dobrá cena. Pri rýchlom a serióznom jednaní zľava 5 eur. Možnosť zaslania fotografií.
Kontakt v prípade záujmu : patricia.kolmanova@gmail.com
Ahojky holky ... ja si vlasy predlžujem už niekoľko rokov ... a zatiaľ ma to stále neprestalo baviť ... Vlasy som nemala nikdy moc pekné a husté, takže možnosť predĺžiť vlásky je pre mňa výborný nápad. Kupujem vlasy na českým webe www.clipin4you.cz
Mám pravé panenské vlasy Virgin ... sú to tie najlepšie čo môžu na trhu byť a som naozaj maximálne spokojná. Vlásky sú snáď lepšie ako tie moje ... Inak doprava z Sr na Slovensko bez problému. Ja si nechala poslať vlásky dobierkou, ale možno aj platba vopred ... Neľutujem ..: D
ahojte...ja mám predlzene vlasy uz vyse roka a je to super ..dala som si predlzit eurolokmi co je podla mna najlepsia metoda, lebo vase vlasy sa nijako neposkodia...mam vlasy od EZ HAIR www.ez-hair.sk.. su super, maju dobre ceny a aj zaruku na vlasy davaju takze ak nad tym rozmyslate tak vam odporucam len ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ked to zacne vyrastat treba ist znova aby to zdvihla nie? nebudes predsa chodit s odrastenymi to je ako s umelymi nechtami mam pocit
neplanujem si predlzovat vlasy lebo milujem kratke ale nikdy nehovorim nikdy...
mozno raz skusim aj ja...
a kamoska nelutuje... je to pekne. ak niekto ma porblem ze ma jemne vlasy a ma ich malo toto je dobre riesenie.. ale poznam aj jednu taku co ich ma vazne vela. taka vlasata bosorka beha po uliciach mesta
su ale rozne metody a treba si zvolit spravnu,pretoze nie kazda je k vlasom šetrna
Predlžovanie vlasov je nová technika vo vlasovom dizajne, ktorá Vám pomôže splniť si sen o dlhých vlasoch a objemnej hrive a to už za pár hodín. Možnosť výberu zo širokej farebnej škály a rôznorodosť textúr, naplnia očakávania aj náročných klientov. Výhodou predlžovaných vlasov je to, že Vás vôbec neobmedzujú. Môžete s nimi plávať, športovať, relaxovať, užívať si slniečka pri mori ...úplne bez obáv, že vlasy zostanú hodvábne jemné, lesklé a udžia si svoju kvalitu aj niekoľko rokov
Prírodné pramene na predlžovanie vlasov Široká ponuka vlasov na predlžovanie, rôzne odtiene podľa Vašej predstavy v dĺžkach od 20,30,40,50,60 a 70 cm umožňuje neobmedzené možnosti výberu Vášho nového účesu. Najžiadanejšie na predlžovanie a zahusťovanie sú rovné a mierne vlnité pramene vlasov. Súčasne sa môže použiť niekoľko odtieňov, prípadne efekt melíru.
Na zahustenie: od 50 ks - 80 ks
Na predlženie: od 100 ks-150 ks
Cena pre zahustenie alebo predlženie vlasov závisí od počtu a dĺžky pridávaných pramienkov.
CENNIK
Cena jedneho vlasoveho prameňa
/ vrátane práce a strihu /
20 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
30 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
40 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
50 cm.....................2,95,- € (89,-Sk)
60 cm.....................3,30,- € (99,-Sk)
70 cm.....................3,30,- € (99,-Sk)
Konverzný kurz 1 EUR = 30,1260 SKK
www.predlzenievlasov.sk
0918448090
EURO 0918419351
VLASY DOSTUPNE IHNED BEZ CAKANIA*
*iba v pripade, ze budete medzi prvymi, plati len pre skladove zasoby.
Prvotriedne europske vlasy /nie india apod/, nadpojenie keratinovou metodou za tepla!
150 pramenov 55cm = 330eur vratane prace + profesionalna kefa zadarmo.
150 pramenov 65cm = 480eur vratane prace + profesionalna kefa zadarmo.
zavolaj nam a dohodni si termin - 0918 414 844 - iba BA
Ahoj predlzujem vlasy keratinom v Bratislave. Jedno predlzenie 30 eur. Predlzujem len ak si vlasy zaobstarate same. V pripade zaujmu je môj kontakt: harmatova.z@gmail.com
Kontakt v prípade záujmu : patricia.kolmanova@gmail.com
0904 053 008
Mám pravé panenské vlasy Virgin ... sú to tie najlepšie čo môžu na trhu byť a som naozaj maximálne spokojná. Vlásky sú snáď lepšie ako tie moje ... Inak doprava z Sr na Slovensko bez problému. Ja si nechala poslať vlásky dobierkou, ale možno aj platba vopred ... Neľutujem ..: D