existuje uchylka ktora je normalna? to by uz potom asi nebola uchylka, nie? ale mozes mu to skusit povedat, myslim ze je vacsia sanca v podobnom pripade ze skor necha zenska chlapa ako naopak.
@nicolas iba ma zaujima ako by to riesili ostatni, ja som sa bala ze ma priatel bude brat ako choru na hlavu alebo sa ma nebodaj zacne bat,, tak som si to radsej nechala pre seba
Vzdal som sa pre svoju lasku vela veci, ktore som chcel vyskusat.
Mam proste poklad, ktory nechcem stratit a vdaka tomu ma to vobec nemrzi.
Nebola to velka obet.
Ale to som ja.
Pravda je taka, ze nech by sme urobili cokolvek, ty sa v tomto nakoniec zariadis podla toho, aka skutocne si. A ak je pre teba sex dolezity vo vztahu (a ja nemoralizujem, je to proste vec osobnych priorit) , tak si nakoniec najdes partnera, ktory tu uchylku bude mat tiez.
Bezohladu na to, kolko to budes zvazovat, kolko nad tym budes premyslat, vysledok bude ten isty.
To my neovplyvnime. Poznas sa ? Vies ako si (resp. ako nie si ) schopna a ochotna zit....
To závisí od miery dôvery vo vzťahu. Keby to bola len sexuálna partnerka, záviselo by to od situácie, ak by to bol vážny vzťah, tak skôr či neskôr by sme sa o tom zrejme rozprávali... Lebo do vážneho vzťahu by som nešiel s niekým, s kým by som to nevedel rozobrať ako dvaja dospelí ľudia. Nehovoriac o tom, že také menšie úchylky má snáď každý
@ambrette Nemusím si predstavovať, mám ich. A ak budeš vo vzťahu s človekom, ktorému sa to protiví, spočiatku to bude fajn, lebo sa budeš ovládať, nebude Ti to chýbať, lebo si zamilovaná. Potom po istom čase mu to povieš, lebo si myslíš, že by sa snáď mohol prekonať. On bude smutný, lebo sex s ním Ťa nenapĺňa, ale nebude môcť ísť proti sebe. Udobríte sa, budete k sebe nežní a bude Vám znovu na chvíľu dobre. Potom sa on predsa len prekoná a na výročie (/Valentína/ Tvoje narodeniny) Ti dopraje Tvojej úchylky, Ty budeš najšťastnejšia na svete, budeš to vyžadovať častejšie, ani si nevšimneš, že tentokrát to nenapĺňa jeho a keď na to prídeš, bude neskoro.
@ladyfox prave o to ide, ze som dufala ze to pochopi a neskor mi to dopraje. ale ak s tym mas naozaj skusenost a vravis toto, tak v to dufat je sprostost. sex ma naplnal aj bez toho, bolo by to len take velke plus bez ktoreho ale zit mozem
@ladyfox treba z pravdou von tajiť to je nezmysel a nikdy to nedopadne dobre. skôr či neskôr sa to prevalí a nikdy nevieš, ako zareaguje tvoj partner, keď sa to dozvie. Povedz mu to na rovinu, v tu pravú chvíľu, napríklad pred sexom. Ťažko radiť, keď nevieme o akú úchylku ide.
@ambrette a ešte niečo. Ako píšeš že sa vyjadril o tvojej úchylke, že je to choré, je konzervatívny človek, ale keď ťa miluje tak mu vadiť nebude. Vo vzťahu 2 ľudí nie je dôležité, kto akú úchylku má, ale ako sa majú radi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
= slight_smile:
tajomstvá sa prezrádzajú až v posteli a to už musí byť, aby to človek prezradil!........fili
a ešte,nútila by som ho k nej pravidelne,až kým by sa mu zapáčila!
Mam proste poklad, ktory nechcem stratit a vdaka tomu ma to vobec nemrzi.
Nebola to velka obet.
Ale to som ja.
Pravda je taka, ze nech by sme urobili cokolvek, ty sa v tomto nakoniec zariadis podla toho, aka skutocne si. A ak je pre teba sex dolezity vo vztahu (a ja nemoralizujem, je to proste vec osobnych priorit) , tak si nakoniec najdes partnera, ktory tu uchylku bude mat tiez.
Bezohladu na to, kolko to budes zvazovat, kolko nad tym budes premyslat, vysledok bude ten isty.
To my neovplyvnime. Poznas sa ? Vies ako si (resp. ako nie si ) schopna a ochotna zit....
A ked nie, tak na to aj tak musis prist sama.
Viem, o čom hovorím.
Ale je to velmi abstraktne takto...