...takú tú filmovú situáciu..že by sa vám stalo, že váš muž/vaša žena (s ktorým/ktorou ste sa veľmi ľúbili a mali super vzťah) by niekde stroskotala...prešlo by niekoľko rokov..nič by ste o ňom/nej nevedeli a bol/a by vhlasený/á za mŕtvu...vy by ste si po
to vobec neviem. ale tak predpokladam ze ak som si nasla noveho partnera tak ze ho aj lubim v tomto pripade niet pochyb,ze by som ho prostouz neopustila
samozrejme ze by som ostal s aktualnym, kedze ho asi milujem, zalozil som si s nim rodinu..
kedze henten clovek zmizol zo sveta, pochoval som ho uz v podstate.. mozno by sa objavili zas tie city, nejake city.. ale neopustil by som cloveka ktoreho milujem.
Tak to záleží od veľa vecí. A hlavne od toho samotného človeka. Ale predpokladám že po takom dlhom čase preč by sa zmenila jeho osobnosť. Takže pravdepodobne by som ostala s aktuálnym ale bola by som aj v kontakte s tým prvým.
Mňa to tiež napadlo, keď som kukala stroskotanca, lenže ona povedala, že nikoho iného nemilovala nikdy tak veľmi ako jeho..takže neviem.. Pravdepodobne by som šla za ním, keby som aktuálneho nemilovala..
Ja by som sa asi vrátil k tej predošlej.. teda keby mám už deti s tou súčasnou tak by som asi dlho sa rozhodoval a ostal so súčasnou ale keby nemám deti tak by som sa určite asi vrátil k tej predošlej.. (teda samozrejme keby to bolo tak 2 roky bez nej a nie že po 30 rokoch sa vráti ku mne to už by som ostal so súčasnou radšej)
tak ja si neviem predstavit ze by som si nasiel jednu partnerku vobec takze keby som si ju nasiel asi by som sa na nu tak upol (alebo ako to povedat ze by som smutil cele roky a keby sa vratila by som sa zblaznil od radosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kedze henten clovek zmizol zo sveta, pochoval som ho uz v podstate.. mozno by sa objavili zas tie city, nejake city.. ale neopustil by som cloveka ktoreho milujem.
a netusim. rozhodne by to ale bola dost zvlastna situacia