jasne chyba pri pisani ok tak si sa predviedol nie len zoofilnym trollovanim ale este aj tym ze ked ti niekto nieco napise na tvoju super engrish, tak hned nadavas fakt inteligencii sa medze nekladu...
@husky jj, uplne sa hnevam, vobec to nieje len moje pocudovanie nad tvojou zabednenostou , ale idem sa trochu zahrat na teba a poviem ti ze ani nevies napisat slovo english a nikomu sa tu nesnaz nahovarat ze to je tak naschval ze vies ako to ma byt
@depropex@husky už som si myslela, že sa z vás stali kamoši a prestanete sa nezmyselne doťahovať, kto má väčšie gate, ale očividne sa ešte stále budeme mať dôvod sa zasmiať
@depropex mám vás v priateľoch oboch (nemám proti obom absolútne nič) a vidím čo si píšete.. obaja to isté.. prepáč ale je to tak a viac sa k tomu nevyjadrujem - je to môj názor
@21 však už potom len angličtinárka najväčší pán kokot si tu očividne ty...ale zišla by sa ti.. ked ti ani pobyt v usa nepomohol lebo ty tie chyby robíš očividne všade
@depropex ty si trafená hus pre celý birdz? btw čo tu robíš? nemáš sa liečiť podľa vlastných slov na schizu?
a v USA je teraz skoré ráno.. nemal by si spať alebo už pracovať na americkom dome , americkej žene , amerických deťoch.... byť vydutý ako amík to sa ti už dávno podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
love ponnies
muahahahahahahaaaaa
@depropex
ej ale ti idu tie pluraly v anglictine
jasne chyba pri pisani ok tak si sa predviedol nie len zoofilnym trollovanim ale este aj tym ze ked ti niekto nieco napise na tvoju super engrish, tak hned nadavas fakt inteligencii sa medze nekladu...
nastuduj si » en.wikipedia.org/wiki/Engrish...
este nejake otazky?
áno , jednu :
- necítiš sa trápne s tvojimi Engrish lessons ? hlavne ke´d sú založené na tvojom kktizme je to dosť sila
Let the flame begin !
že ja kkt som vobec pisal nieco, ako keby som nevedel že on nemá čo robiť a píše môj interaktívny životopis, fakt škoda slov -.-
yes im a just an the poork kids, what dont now talk enlisch.
fuck you
got it ?
okej, vidím že sa tu schádzajú anglické hlavy čo ušli z menzy tak ja už sem ani radšej nepozriem.
veľa príjemných sexuálnych radovánok s knihou angličtiny
a v USA je teraz skoré ráno.. nemal by si spať alebo už pracovať na americkom dome , americkej žene , amerických deťoch.... byť vydutý ako amík to sa ti už dávno podarilo
a ked nenajdu, tak napisu tu najvacsiu picovinu aka im len mohla napadnut
nezastavam sa nikoho, len komentujem, co vidim na MB
a utekam si pocitat cash flow