ja racej nezakladam neilenze nemam ocom ale nahodou by som zalozil a niekto by sa ozval ze tato tu bola pred rokom a pol ty debil pozeraj sa kym neco zalozis racej sa len prizeram
len raz som mala jednu že "aký druh syru máte najrašej" a predomnou už podobná bola ale tak aspon nezakladám prijebané tuctové ankety typu "s kým budeš na silvestra?kde budeš?" atď...
Nezakladam temy a mne sa ani nedaju vyhladavat temy, tak ako aj hlasovat vo forach, davat hviezdicky foram a blogom a ked pridam koment do fora, alebo hocikde inde, musim chvilu pockat, potom dat o stranu spat. A komentar sa mi aj tak neukaze ako pridany
Toto iste aj pri prihlasovani (ze si prihlaseny na vzdy, no ako kto musim dat o stranu spat, az potom som prihlasena
Konecne som sa mohla postazovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nezakladam temy a mne sa ani nedaju vyhladavat temy, tak ako aj hlasovat vo forach, davat hviezdicky foram a blogom a ked pridam koment do fora, alebo hocikde inde, musim chvilu pockat, potom dat o stranu spat. A komentar sa mi aj tak neukaze ako pridany
Toto iste aj pri prihlasovani (ze si prihlaseny na vzdy, no ako kto musim dat o stranu spat, az potom som prihlasena
Konecne som sa mohla postazovat
Skúšala si iný prehliadač?