Viacerí, čo sa tým zaoberali mi potvrdili, že tie predpovede sú napísané tak, že sedia na 75% ľudí v populácií. Aj čo sa horoskopov týka. Ja na také veci neverím, verím na iné, ale na zábavu je to dobrý zabijak času
poznám cca 25 exeplárov ľudí rovnakého mena. každý z nich je iný.
čítala som cca 10 charakteristík môjho mena, každá z nich je iná.
ono to funguje podobne, ako veštenie...keď niečo poviem príliš obšírne, tak to sedí na väčšinu ľudí. a keď tomu niekto uverí, tak si pretočí a nájde význam aj v tom, čo naňho nesedí. takže to je len o tom, čomu človek verí
Vlastnosti sú určené s časti geneticky a z časti vplyvom spoločnosti, nie naším menom. Mnohí si povedia, že to na nich sedí - avšak na rovnakom princípe fungujú horoskopy alebo veštenie z tarotových kariet - sú to len všeobecne tvrdenia, ktoré platia na milióny ľudí. A keďže ľudia radi počúvajú o sebe, snažia sa v týchto tvrdeniach nájsť pravdy o ich živote.
@kozmoslav ...napríklad na mňa charakteristika môjho mena až absurdne silno NEsedí. a vidím v tom texte cold reading. nevydarený, ale niektorým očividne stačí
podľa mňa si mamka naštudovala hentú charakteristiku mena, povedala si že fajn, také decko chce, tak ma pomenuje, a teraz len pozerá a nechápe čo sa dojebalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Je to pekne debile napisane.
neverím v to, neverím v osud, ale v náhodu
a štyria ľudia s priezviskom na O nie sú veľa
čítala som cca 10 charakteristík môjho mena, každá z nich je iná.
ono to funguje podobne, ako veštenie...keď niečo poviem príliš obšírne, tak to sedí na väčšinu ľudí. a keď tomu niekto uverí, tak si pretočí a nájde význam aj v tom, čo naňho nesedí. takže to je len o tom, čomu človek verí
a čo som zadal ľudí, ktorých poznám, absolútny opak
je to fakt tak písané, že pri väčšine tých charakteristík si povieš: wow ono to fakt sedí, ako je to možné
Ak teraz pôjdeš a zmeníš si meno, zmení to nejak tvoj charakter?
...sakra, @luc.ka ma predbehla, chcel som že "skús premenovať cukor na soľ a napíš či sa mu zmenila chuť "
podľa mňa si mamka naštudovala hentú charakteristiku mena, povedala si že fajn, také decko chce, tak ma pomenuje, a teraz len pozerá a nechápe čo sa dojebalo
asi nie
To už sa radšej riadiť temperamentom, to nie sú výmysli
» sk.wikipedia.org/wiki/Temperamen...