@Kokinka Haluzit, haluzit a dalej sa uvidi ... A mozno si dame aj nejaku medovinku- ved co by to boli za vianocne trhy bez pohara medoviny . Mimochodom pozyvam Ta (teda ak prides) .
Aby @Mirkova nebola najstarsia, tak zvazujem, ze vas pridem podporit aj ja. Ale, ja chodim do prace a 22.12. je normalny pracovny den. Este to musim preverit so zamestnavatelom.
stretka este pretrvavaju?na stretko co bolo v ba mam svoj nazor.......a na trnavskom som nebol a nechistam sa ci uz kvoli tomu co som nadobudol na stretku v ba ale to je fuk.......
@husky - kvôli tebe všetko... zastavím ich vlastným telom.... @frez - dajme nejaký záchytný bod, kde určite budeme, aby nás našli aj takí, čo prídu neskôr
@Eriatarka - Hiro Nakamura - pan casu a priestoru je zial vo vysluzbe, takze ziadne cesty casom sa nekonaju. Mas to tak ako vo filme : Now or Never !
@Mirkova - heh, proti hufu tvrdych chlapov budes musiet vytiahnut tie najsilnejsie zbrane. To "vlastne telo" je celkom dobry priklad ( by som povedal, ze patri az ku konvencnym zbraniam ) ale neviem, hlasia 2-3 stupne a dazd so snehom, aby si neprechladla
@blackknight - ale veď za každým mocným chlapom (aj viacerými) sa vždy skrýva žena.... nejako si už s vami poradím... počkať, a to tam akože bude sama jediná???
@kat neznášam otázky typu prečo nie tam a tam ? preto lebo to je tam kde to je do piče ! inak aj by som rád prišiel no už fakt neje za čo všetky moje peniaze som minul na darčeky
@Heidi Som sa pytal gotha111 ze kedy mu konci skola (my mame riaditelske volno), ale teraz je to uz jedno, lebo ma skratene vyucovanie, no ale ze o 14:25 ...
No, ja uz som doma - zial vlakove spojenia si clovek velmi nenavybera, tak som musel odist skor - aj ked sa mi STRASNE nechcelo ! Ale ja musim povedat, ze som bol VELMI milo prekvapeny a odchadzal som nadmieru spokojny - bolo naozaj vyborne.
Podrobnejsie informacie uz v blogoch, ktore sa urcite coskoro objavia a mame aj celkom zaujimavu video - dokumentaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
@kat mi si spravime svoje, ze?
no kedy dáme vianočné stretko v ba??
Ja: Čo?
Ty: Čo, čo?
Ja: Čo robiš?
Ty: Nič
Ja: Ok
Ty: Ok
Ja: dobre
Ty: ako sa mas?
Ja: dobre
Ty: Ok
ja nechapem ako sme sa mohli vobec nazivo tak dlho rozpravat
Praca sucks !
druhe, kde nas bolo 7 a bolo uplne super tym zaroven aj odpovedam @Hajzelodkosti ,cim viac, neznamena tym lepsie..
@Blackknight no bolo by super ak by si prisiel
@Expobr taj vediet ci prides
@Lochnessko program bude asi cisto improvizacny tak je to najlepsie, namieste sa dohodnut, co sa bude komu chcet a pacit to mozme robit
@Mirkova stara ved som len o rok mladsi to predychas pridi, nemohla si minule tak skus teraz
Na 100% to potvrdim buduci tyzden.
ale su tam aj ine suvislosti ktore som nepovazoval fair play takze to nieje len otom kolko tam je ludi.
@Mirkova - heh, proti hufu tvrdych chlapov budes musiet vytiahnut tie najsilnejsie zbrane. To "vlastne telo" je celkom dobry priklad ( by som povedal, ze patri az ku konvencnym zbraniam ) ale neviem, hlasia 2-3 stupne a dazd so snehom, aby si neprechladla
@wera55555 - príď určite, bude sranda
Podrobnejsie informacie uz v blogoch, ktore sa urcite coskoro objavia a mame aj celkom zaujimavu video - dokumentaciu