Ako na vás pôsobia Vianoce? A všetok ten zhon naokolo??, depresívne? alebo skôr sa cítite optimisticky? štve vás to že treba kupovať darčeky? a neviete čo komu? že sa stále napapáte ako svine Alebo ste radi keď vidíte sneh? aj keď viete, že keď pôjdete
vianoce mam rada a darceky kupujem dopredu,a ked nekupim tak maju seci smolu ..jeej som si spomenula na to gulovanie..ked som bola mensia tak vzdy z kostola nas zgulovali hh a kamoska sa im vyhrazala ze ked do nej nco hodia tak si rozbije mobil a zvali to na nich ..teda newiem ci som si nedomyslela neco ..hh a sneh je super inak
no ja sa na vianoce vobec netesim uz pre mna nemaju to caro ako kedysi zas to bude to iste ako kazdy rok a nemam sajnu ake darceky kupit a ani nic a sneh by vobec nemusel byt a ked uz tak len na sviatky a silvestra
Predvianocny zhon nepoznam. vacsinou si nenechavam vsetko na poslednu chvilku. i ked dakedy to tak bolo a kupoval som darceky den pred vianocami ale tie casy su uz za mnou. Darceky som inak kupil uz pred mesiacom nejdem cakat na akcie. a sned na mna posobi depresivne. lebo sa bojim, kde ma oplieska o zem
mam rada Vianoce .. vsetku tu atmosferu a tak, ale ten zhon (ktory sa este naozaj nezacal) neznaaaasam. Totalne sa stratila pointa tych pokojnych sviatov a je to len o komercii a zo strany obchodnikov o co najvacsi zisk a oblbovanie zakaznikov .
A darceky ked nemusim nekupujem.. max. rodicom + sem tak niekom ked mam naladu. nic viac.
a co sa tyka toho vianocneho jedla , z toho som uz vyrastla, nepotrebujem sa napchavat kym neprasknem.. mozno jem aj menej ako bezne, kedze je toho tooolko, ze maj aj chut prejde
Ako dobre vies, moje Vianoce zacinaju uz v oktobri priblizne... Milujem to... Tie stresy, kde nahrabem na poslednu chvilu peniaze na darceky, medovinku, stanky, sku*venu poladovicu , vyzdobene ulice, skore stmievanie, stahovanie vianocnych pesniciek, ten uzasny prenadherny pocit, ze svojim darcekom niekomu dokazes, ze ti na nom zalezi... Skratka milujem to a ty to vies ... A TY TO NENAVIDIS... ale uvidis.. tieto Vianoce budu inee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
sneh milujem
aky zhon? ja som si nevsimol
no jasne, ze sa citim optimisticky, ked sa cele dni len ucim
treba kupovat darceky? podla mna netreba
je mi to jedno, co komu. ja darceky nekupujem
ja sa ako svina nenapapam. ja som kultivovany clovek
ked vidim sneh, zaujimam k nemu neutralny postoj
nezguluju ma a nic mi nezmrzne
hm
zalezi aj na tom kde ten predvianocny zhon zazivam....v Kosiciach je to cool, chladny podvecer, hudba na hlavnej, kopec ludi, nakupovanie..take mileee
darceky kupim asi len dvom ludom ( teda jednej, lebo ten druhy darcek nekupim, ale urobim )
Sneh mam rad, iba ked snezi, ked je na uz na zemi a pochodení, tak mi ide strasne na nervy....mokre cesty a konce nohavic....
gulovat ma urcite nikto nebude....a kdeze pouzivam aj take vymozenosti, ze rukavice a sal, tak mi pravdepodobne ani nic nezmrzne
A darceky ked nemusim nekupujem.. max. rodicom + sem tak niekom ked mam naladu. nic viac.
a co sa tyka toho vianocneho jedla , z toho som uz vyrastla, nepotrebujem sa napchavat kym neprasknem.. mozno jem aj menej ako bezne, kedze je toho tooolko, ze maj aj chut prejde
no a sneh .. no comment , sneh je cooooooool
ale zase ta ponorka doma,no neviem...: open_mouth: