Čo si myslíte, je to možné? Spomenula som si, ako sa mi v jednu májovú noc (tohto roku) snívalo s mojím bývalým, ktorého som nevidela skoro rok od kedy sme sa rozišli, lebo on nieje z tohto mesta... a s ním sa mi ináč ešte nikdy predtým nesnívalo alebo
Ja si myslím, že tie situácie sa niekedy jednoducho s odstupom času zopakujú.
Ďalej si myslím, že je možné, že predvídame nejaký moment, ktorý sa niekedy v budúcnosti stane. A naše podvedomie nás núti sa zachovať presne tak, ako v tom sne. Ja už som si všimol, že keď na počiatku toho de ja vu momentu si uvedomým, že toto tu už bolo, tak sa snažím ten moment na konci zmeniť.
mne sa sníva len o veľkých potkanoch, žabách, hyenách a zajacoch ako ma naháňajú alebo ako zažívam najkrajší moment môjho života a treba mi pri tom cikať takže sa musím zobudiť a ísť cikať :/ tiež chcem aby sa mi snívalo o budúcnosti
A ešte dodám, že od detstva sa mi snívali sny ako prídem tam, kde žijem a všetko je zrazu také cudzie, bývajú tam iní ľudia a v mojom vchode sú všade iné dvere do bytov než boli. Ja som celé detstvo predpovedal, že už nebudem žiť, tam kde som žil.
Pozri sa, je toho mnoho, čo ešte človek nepreskúmal, ja si myslím, že človek môže vnímať aj inak a má zmysly, o ktorých ešte nemáme ani šajnu. Pochopiteľne, žiadna ducharina, narážam na to v rámci racionality, teda že to prebieha prirodzene- fyzikálne.
v pohode, stáva sa mi skoro každý deň že mám niečo v sne a na druhý deň sa stane presne to isté, ppresne na tom istom mieste, presne tí istí okoloidúci, tie isté zvuky, jednoducho presne to isté
mne sa snívajú samé sci-fi fantasy blbosti a ako sa rómovia menia na tučniakov a naháňajú ma v ľadovom bludisku, ako sme na hrade kde vypukne požiar a uvezní ma v izbe, ako sa dostanem do praveku a tí neadertálci ma raz chcú zabiť a raz ma majú radi... neverím že sa to može stať realitou lebo keď hej, tak to by bola fakt sranda žiť tak, ako v mojich snoch. alebo včera sníval sa mi sen z prostredia základnej, lenže ja už na základnú nikdy nepojdem
súhlas s @1 .. mne sa to stáva veľmi často..snívajú sa mi dokonca také sny,kedy ma akoby príde navštíviť niekto kto tu už na tomto svete nie je. Sú to sny hrozne reálne, uvedomujem si čo robím, čo chcem povedať a tak..ale tieto sú skôr výnimkou..
Potom také ako bolo v prvom komente..proste sa stane takmer to isté čo v tom sne. Je to čudné,ale myslím si,že za to môže len náš mozog..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nie deja vu ale proste normalne viem ze sa mi to snivalo a aj kedy to bolo
Ďalej si myslím, že je možné, že predvídame nejaký moment, ktorý sa niekedy v budúcnosti stane. A naše podvedomie nás núti sa zachovať presne tak, ako v tom sne. Ja už som si všimol, že keď na počiatku toho de ja vu momentu si uvedomým, že toto tu už bolo, tak sa snažím ten moment na konci zmeniť.
» www.birdz.sk/forum/ako-fungu...
mne sa nedávno sníval sen, že som sa vydávala..prečítala som si výklad sna: smrť v rodine :/
to je nahoda ja to mam presne opacne ked nechcem niekoho ani vidiet stretnem aj 3 krat za den
Potom také ako bolo v prvom komente..proste sa stane takmer to isté čo v tom sne. Je to čudné,ale myslím si,že za to môže len náš mozog..