Predvolali ma na políciu znova vypovedať asi po roku ako svedka, v liste je napísané že cestovné náklady budú preplatené. Detail je že teraz žijem v Dánsku a preto sa chcem opýtať či nemáte niekto takúto skúsenosť, či mi preplatia aj letenky atď. alebo ni
Nevyser.. Ak ťa už predvolali na súd, musíš sa zúčastniť, inak môžeš riadne zacvakať
Keď som žila v Londýne, na dovolenke doma som mala tiež potyčku s políciou a musela som ísť vypovedať a povedali mi, že ak ma predvolajú, musím dôjsť, bárs kde som, ale letenku so nemyslím ze preplatia.. No našťastie som na súd ísť už nemusela, takže neviem presne
@mobscene_69 Možno sa mýlim ale pokial viem tak nie si povinná ísť vypovedať
A už vôbec nie ak si v zahraničí, to si prakticky v bezpečí medzinárodný zatykač sa na teba nepodá.
@vsakpredsajaa nie si síce povinný, ale ak už ide o súd a nedostavite sa po viacerých predvolaniach,finančná pokuta tam je, sami mi to tam povedali keď som sa spýtala čo ak sa nedostavím.. Ale o tom cestovnom už neviem nič
@mobscene_69 Ak súhlasíš s tým že prídeš a neprídeš tak možno, ale už len veta NIE SI SÍCE POVINNÝ hovorí za všetko a netreba sa ďalej o tom baviť.
Ak niekto nepotvrdil že príde tak NEMUSÍ prísť.
napíš im doporučene, že trváš na svojej výpovedi tak, ako si uviedla v minulosti, nič na nej nemeníš ani neuvádzaš žiadne nove dôkazy....
to stačí...!!!
pošli to však s predstihom, aby to neprišlo po súdnom pojednávaní....
s políciou a vôbec s úradmi je dobré, ak máš všetko na papieri, môžeš aj zatelefonovať, ale písomne na 100% treba poslať všetko čo si povedal do telefónu...
@filipendo jaj a preco si si nahlasil realnu adresu? btw ja to mam spravene tak, ze mama ma splnomecnenie preberat vsetko s vynimkou zasielok od sudov a organov cinnych v trestnom konani zvysok mi asi nepride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Keď som žila v Londýne, na dovolenke doma som mala tiež potyčku s políciou a musela som ísť vypovedať a povedali mi, že ak ma predvolajú, musím dôjsť, bárs kde som, ale letenku so nemyslím ze preplatia.. No našťastie som na súd ísť už nemusela, takže neviem presne
A už vôbec nie ak si v zahraničí, to si prakticky v bezpečí medzinárodný zatykač sa na teba nepodá.
Ak niekto nepotvrdil že príde tak NEMUSÍ prísť.
to stačí...!!!
pošli to však s predstihom, aby to neprišlo po súdnom pojednávaní....