90% alkoholu co vypijem je pivo. tvrde len pri nejakej prilezitosti a to len kvalitnu whisky alebo ciste ruske vodky. sice nemam problem vypit cokolvek z tvrdeho chlastu ale nelakaju ma tie ostatne veci moc.
akoze na pochutenie je naj pivo to je jasne ale inak aj vodku , hrusku a este nejake tie ovocne okrem slivky a potom aj vino biele alebo cuco to zas cervene alebo raj rum a co ja viem uz asi aj nic take nemusim moc este tequilu mozno zlatu raz za rok a nemusim farebne chlasty ako whisky alebo konaky , fernet , becherovka atď. a ani tie tradicne slovenske borovicku a slivovicu nemusim moc aj ked slivovica ked je fakt dobra tak si dam
a este gin ten mozem alebo absinth mi chuti ale pil som ho raz v zivote a aj tatr. caj ten 52% a co ja viem aj Metaxu som raz mal aj to sa dalo alebo Jagr ale to su chlasty co som pil fakt len raz teda okrem ginu a caju
Pivo je najlepšie, za to by som život dala. Už som dva dni nemala, treba napraviť.
Ale pivo je naozaj pochúťka, ani sa z toho človek tak rýchlo nenajebe, aj keď vypije dva a pol litra.
Ale inak z týchto môžem aj kvalitnú vodku trochu, rum aj...ale víno je kentus, fuj.
detom zase jebe @laurittav a co tak len colu? @sisooolq pici mlieko ti tecie po brade a tu davas take zoznamy... dufam ze ta zajebe nejaky najebany vodic
@antifunebracka
Že to bola irónia mi je jedno, mlieko mi neteče po hube už dobrých pár rokov. A tebe to môže byť u piči, že či pijem alebo nie, nech ma aj zrazí, konečne budem mať (JA) pokoj. A môžeš ma nenávidieť, nikto ti to nezakazuje.
A mi netvrď, že v mojom veku si aspoň neskúsil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Obrátený stričík - 2dc č. vína+3dc kofoly . mnamky
ked len tak, tak pivo
Keď už víno tak ľadové, slamové alebo cibébové. Alebo potom varené a šampanské.
Ale pivo je naozaj pochúťka, ani sa z toho človek tak rýchlo nenajebe, aj keď vypije dva a pol litra.
Ale inak z týchto môžem aj kvalitnú vodku trochu, rum aj...ale víno je kentus, fuj.
@laurittav a co tak len colu?
@sisooolq pici mlieko ti tecie po brade a tu davas take zoznamy... dufam ze ta zajebe nejaky najebany vodic
Že to bola irónia mi je jedno, mlieko mi neteče po hube už dobrých pár rokov. A tebe to môže byť u piči, že či pijem alebo nie, nech ma aj zrazí, konečne budem mať (JA) pokoj. A môžeš ma nenávidieť, nikto ti to nezakazuje.
A mi netvrď, že v mojom veku si aspoň neskúsil.