Máte jeden jediný určitý štýl hudby ktorý preferujete ? Ja som to nikdy nemala nejak zaradené, páčia sa mi rôzne veci a dosť ma zarazí keď sa ma niekto spýta, čo počúvam...v tej chvíli mi napadne niekoľko názvov fakt dobrých pesničiek rôznych žánrov....
vacsinou pocuvam oldschool rap ako je wutang a take stare veci ale mam rada aj hc , trash a take tie veci hlavne ked som bola mladsia by som nic ine "do usi" nedala ako nejaky poriadny hc
Počúvam síce aj rockovú hudbu, ale preferujem elektronickú. Konkrétne trap, dnb, progressive house. Potom také kombinácie žánrov, elektronický rock, synthpop, indie electronic... a kedysi som úplne najviac ľúbil dubstep, ale ten pôvodný! Bol taký deeeeep... Potom začali niektorí významní producenti so žánrom experimentovať a vznikli z toho tie dnešné pazvuky s ktorými sa dá tak akurát pokaziť človeku náladu...
Mladší som počúval všeličo z rádia, tak som si navykol na isté odnože žánrov zaradené aj do popu, no naviac ma bavil trance a house spolu s technom, časom som sa dostal k punk rocku, ale to som počúval len kvôli ex-frajerke, pár kapiel mám však veľmi rád. Po rozchode s ňou som však upustil úplne predošlú elektronickú hudbu a počúval hard rock a heavy metal, mnoho kamarátov však má doteraz rado hip-hop, preto som chtiac-nechtiac počúval niečo z toho, aby som mal rozhľad, popravde spievaná forma alebo viac melodickejšia forma hip-hopu sa dá. No prešiel som k death, thrash, power a folk metalu, ostatné formy metalu ma moc neberú, no z toho všetkého sa dá povedať, že mám rád strašne gitarové sóla, silné zvučné riffy s rýchlym tempom a občas aj indie, pop a alternatívne formy rocku.
Najviac pocuvam elektronicku hudbu z toho asi 80% tvori dnb. Zvysok je hardstyle, dubstep, house...
Ale tiez som to mala kedysi tak, ze som nemala pevne zadefinovany styl.
@silviaaa Aha Mno tak indie = independent, čiže nezávislá hudba nevychádzajúca pod žiadnym komerčným lejblom. Opak mainstreamu proste. A to môže byť hocijaký žáner. Preto som sa čudoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ale dalo by sa to označiť asi slovičkom že alternatíva.
Taktiež si vypočujem všetko no keď si môžem vybrať volím Dnb...
ale najviac asi dnb
@silviaaa Indie je odkedy žáner?
ale pocuvam indie
Ale tiez som to mala kedysi tak, ze som nemala pevne zadefinovany styl.