Držím palce novému americkému prezidentovi (a na rozdiel od George Busha, tak tento nový mi príde dokonca sympatický), ale to čo sa deje už v tých našich (nie amerických) médiach?
Nedeľu som chcel pozerať na HBO večer film Borat, celkom som sa tešil (o
u nas sa nič nedeje tak beru ako strasnu udalost že amerika ma noveho prezidenta a dokonca čierneho...... ale som fakt rada že malokedy kukam telku a noviny len tak prebehnem
Ale podla mna aj hej.....su ludia pre ktorých je senzaciou vsetko co sa pretriasa v mediach a maju z toho normalne orgazmove stavy
to sa pretrasie a pride nová senzacia
... to bolo k @moniqas@1 - nepredpokladám, že by inaugurácia nejakého cudzieho prezidenta mala väčšiu sledovanosť, ako bežné veci v popoludňajšom tzv. access-time ako ľudkovia z Mediálne.sk ten čas nazývajú
Keby to neni tak dlhe mozno ...ale uz sa mi to nechcelo moc pozerat ...Hej aj ja som za Obamu dufam ze sa v nom cely svet nesklame ...teda vacsie percento
to mas to iste ako preco pustaju smotanku alebo podobne sracky, sledovanost, reklamy @6 na slovensku je vsetko mozne, ked tomu spravia fajn reklamu, tak plno nasich ludi si to mozno pozrie.
Ked sa pozriem okolo seba aki ludia tu ziju, tak je mozne uplne vsetko
No ja som si to pozrel-prečo nie?
Ale skôr som to bral ako rozlúčku s Bushom-ktorý mi je samozrejme omnoho sympatickejší-a tak som si počkal aj na vrtuľník
A myslím že keby tam niekoľkokrát nespomenul "globálne otepľovanie" asi by sa mi páčil aj ten prejav
@0@tomas - a nebude to tým, že je to prvý čierny prezident v histórii ameriky?
(a vraj piaty najmladší).
A že má za sebou ešte niekoľko prvenstiev v zmysle "prvý černoch v určitej pozícií"?
(Už si nepamätám aké, ale na cnn to hovorili).
A okrem toho je to sympaťák, a nevyzerá byť tak vymletý ako Shrub.
No vzhľadom k ekonomickej kríze a všetkému naokolo celý svet ráta s tým, že Obama spasí svet. Stačí mať charizmu a sľúbiť mier Áno Amerika, veľmoc, ovplyvňuje celý svet.
Neviem prečo všetci nadavajú na Busha. Príde mi to ako fenomén, ktorý sa dostal na SR zo západu. Koľko ľudí čo ho tu tak otvorene neznáša sledoval jeho pôsobenie? Vojna s Irakom atď bola pod záštitou teroristických útokov. Takže ak berieme do úvahy oficiálne verzie aj ostatní prezidenti by sa podľa mňa zachovali rovnako.
Popravde naozaj netuším prečo je to tak medializované na Slovensku. A celkom ma to prekvapuje
@filippp3 ze lol..tak som si to pozrel.. a samozrejme som si pozrel i nejake ine videa na tej stranke..
a nemozem sa nesmiat.. teorie celkom "pekne" ale az prilis neskutocne..
a hoci mi je cely barák i buš i ostatní stadiaľ ukradnutý, myslím si že robiť z nich epriateľov sveta či na druhej strane úžasaných charakterných ľudí je blbosť
sú to ľudia, čo ma jú veľkú moc.. a ten chlapík tam povedal správne asi jedinú vec.. mali by sme o nich vedieť všetko /dobre, povedal ich i viac.. sú i bábkami a tak..ale až príliš to prikrášľoval.. skoro ako bulvár /
inak ku tým programom v tv.. že v nej nič nejde viem už dávno a týmto som sa rozhodol pozerať ju ešte menej //predtým 0hod ročne.. teraz trikrát menej//
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to sa pretrasie a pride nová senzacia
Ale obama je určo lepši ako bushko
@6 na slovensku je vsetko mozne, ked tomu spravia fajn reklamu, tak plno nasich ludi si to mozno pozrie.
Ked sa pozriem okolo seba aki ludia tu ziju, tak je mozne uplne vsetko
Ale skôr som to bral ako rozlúčku s Bushom-ktorý mi je samozrejme omnoho sympatickejší-a tak som si počkal aj na vrtuľník
A myslím že keby tam niekoľkokrát nespomenul "globálne otepľovanie" asi by sa mi páčil aj ten prejav
(a vraj piaty najmladší).
A že má za sebou ešte niekoľko prvenstiev v zmysle "prvý černoch v určitej pozícií"?
(Už si nepamätám aké, ale na cnn to hovorili).
A okrem toho je to sympaťák, a nevyzerá byť tak vymletý ako Shrub.
No vzhľadom k ekonomickej kríze a všetkému naokolo celý svet ráta s tým, že Obama spasí svet. Stačí mať charizmu a sľúbiť mier Áno Amerika, veľmoc, ovplyvňuje celý svet.
Neviem prečo všetci nadavajú na Busha. Príde mi to ako fenomén, ktorý sa dostal na SR zo západu. Koľko ľudí čo ho tu tak otvorene neznáša sledoval jeho pôsobenie? Vojna s Irakom atď bola pod záštitou teroristických útokov. Takže ak berieme do úvahy oficiálne verzie aj ostatní prezidenti by sa podľa mňa zachovali rovnako.
Popravde naozaj netuším prečo je to tak medializované na Slovensku. A celkom ma to prekvapuje
a nemozem sa nesmiat.. teorie celkom "pekne" ale az prilis neskutocne..
a hoci mi je cely barák i buš i ostatní stadiaľ ukradnutý, myslím si že robiť z nich epriateľov sveta či na druhej strane úžasaných charakterných ľudí je blbosť
sú to ľudia, čo ma jú veľkú moc.. a ten chlapík tam povedal správne asi jedinú vec.. mali by sme o nich vedieť všetko /dobre, povedal ich i viac.. sú i bábkami a tak..ale až príliš to prikrášľoval.. skoro ako bulvár /
inak ku tým programom v tv.. že v nej nič nejde viem už dávno a týmto som sa rozhodol pozerať ju ešte menej //predtým 0hod ročne.. teraz trikrát menej//