Ja mam 20 a prehladavaju mi veci. Ale uz som im povedal ze jak mi pride obalka nejaka a bude otvorena tak si balim veci a stahujem sa. Inac ziadne hmotne veci mi nemaju ako najst. A nehmotne mam zamknute v nb. Cize som sa s tym zmieril. Ale parkrat ich za to spindal.
Keby mi mama otvori postu tak ju vysmejem a aj jej by bolo trapne nieco take robit lol
niektori ludia proste suckuju v tom aby oboznamili rodicov, ze uz nie su deti inym sposobom ako vrestanim "mama ja uz nie som decko!!" ked ti mama bezdovodne prehladava veci a nespytas sa ani co to akoze ma znamenat tak si asi tard a ked na to ma dovod tak je mi luto, dojebala si si to u nej a mas sa citit zle
ja mozem mat aj notebook polozeny pred mamou a moze mi tam vyskocit sprava a mama to neprecita.. ale tak ja nerobim kokotiny za ktore by mi mala dovod nedoverovat
mne viackrát otvorila postu ale povedala som jej ze ma to maximálne vytáča tak uz to nerobi...do izby mi nechodi a v mojich osobných veciach alebo mobile a ntbku sa mi vobec nehrabe
Na svoje súkromie som strasne háklivá
@narazuvzdornaa jasne, ze aj jebnuti ludia mozu byt rodicmi, ale ak bereme do uvahy, ze su to relativne normalni ludia, asi by ich ani nemalo bez nejakeho dovodu alebo "podozrenia" napadnut, ze idu prehladavat osobne veci skoro plnoleteho cloveka. a neprestanu s tym aj ked o tom vie? ako ja fakt nechapem, ze by im nebolo trapne a ze by si neuvedomili, ze tym akurat nicia svoj vztah s ich deckom
nebývam doma už fest dlho, ale stale mi tam chodí nejaká pošta, viac menej po mame chcem, aby ju otvárala a dala mi vedieť, čo tam je, či to nie je podstatné a nemám to hneď riešiť.
má aj heslá od mojich dvoch mailových schránok a prístup na môj e-banking a nemám s tým žiaden problém. viem, že to neprehľadáva, aj tak, len ak po nej chcem, aby tam špeciálne niečo nasal, lebo ja zrovna nie som an nete a potrebujem tú informáciu.
INAK mi však nepríde normálne, aby rodič prehľadával izbu svojho dieťaťa, pokiaľ na to nemá závažný dôvod.
To iste ako @grietusha manka mi otvarala postu (kedze som sa doma ocitol parkrat do mesiaca), baliky a mala pristup aj k mojmu compu (keby som nieco nevyhnutne odtial potreboval). V podstate to tak funguje doteraz, akurat ze okrem toho vsetkeho ma este aj splnomocnenie preberat vsetko v mojom mene okrem zasielok od "organov cinnych v trestnom konani" na to nech si ma ti hajzlici hladaju po svete, ak mi chcu nieco take dorucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale inak nie je to normálne. Pokecaj si s ňou o tom
skúste sa porozprávať
a keď som mal 16, nielen že prebrali za mňa doporučený list (z polície) ale ešte ho aj otvorili a prečítali, kým som ešte spal
a vôbec, u nás sa tvária, že súkromie je niečo čo dôverujúci si ľudia nepotrebujú, lebo hneď máme čo skrývať atď...
už som si zvykol
ale mne manka stale velmi rada otvara postu este aj 4 roky po tom co s nou nebyvam o__O a strasne mam nervy na to ale aj tak to stale robi
nastastie mne do izby alebo do veci rodicia nikdy nelozili a nerobim to ani ja
kks do tasky aby mi niekto lozil O___O zlomit ruku
niektori ludia proste suckuju v tom aby oboznamili rodicov, ze uz nie su deti inym sposobom ako vrestanim "mama ja uz nie som decko!!" ked ti mama bezdovodne prehladava veci a nespytas sa ani co to akoze ma znamenat tak si asi tard a ked na to ma dovod tak je mi luto, dojebala si si to u nej a mas sa citit zle
RODICIA.
Na svoje súkromie som strasne háklivá
a inak @10 tiez nechapem tie dedukcie
má aj heslá od mojich dvoch mailových schránok a prístup na môj e-banking a nemám s tým žiaden problém. viem, že to neprehľadáva, aj tak, len ak po nej chcem, aby tam špeciálne niečo nasal, lebo ja zrovna nie som an nete a potrebujem tú informáciu.
INAK mi však nepríde normálne, aby rodič prehľadával izbu svojho dieťaťa, pokiaľ na to nemá závažný dôvod.