Nikdy mi to nejako nevadilo ale toto je uz hrozne ! furt mi tu skace Katy Perry , Hafner - Raj surferov a natoč klip Rytmusovy . Toto je podla mna uz fakt prehnane !!!
ozaj, keď sme už pri tom. Kedy reklama reálne zarobí ? Vtedy, ak si ja kúpim produkt ktorý je v reklame. A keďže ja nič podľa reklamy neplánujem kupovať, aj to, že ich mám vypaté je podľa mňa správne .
@ikuto Ide hlavne o to že tí ktorí tu majú reklamu zrejme prevádzkovateľovi portálu platia podľa toho koľkým ľuďom sa zobrazí alebo kto na ňu klikne.. Ale tiež to mám vypnuté, vypnuté to nemá určite dosť ľudí na to aby ma to trápilo..
@waagbistritz69 hej, tak nejako to je. ale ako vravím, kedy reálne zarobí taká reklama na mentos ? keď si ty kúpiš mentos a dáš im peniaze, časť z nich ide na reklamu, a tie peniaze za reklamu zase dajú birdzu ... tak nejako približne to funguje(aj na internete, aj v televízii) , napríklad na markíze je takmer nemožné pozerať film ak ide od 8 hodiny, lebo sa poprvé začne o pomaly 10-20 minút neskôr, a potom do neho strčia aspoň 6 reklám bo v tom čase majú veľkú sledovanosť, čiže viacej zarobia
@kevin ale s tym spoplatnenim by to podla mna nebolo zle aspon by sem nechodili jebnute deti keby sa platilo ale 3 € na rok a zmizli by reklamy tak by som to bral
niektore prehliadace to mozu blokovat automaticky ( aj ked nieje to spolahlive ) ja pouzivam doplnok ktory uz bol spomenuty pred par prispevkami a som s nim spokojny ...
no komu by nevadili, no dnes ma dožrali najviac ... taký lietajúci chlapík sa tu premával, že ?!
a ja si pozerám fotky prírody, zrazu z krovia preletí ten chlapík ( úplne perfektne to sadlo) a ja rozmýšľam a rozmýšľam odkedy sa na birdz dajú dať animované obrázky ... by som si ušetrila 3 min. rozmýšľania ...
Vyňaté z platných podmienok používania služby BIRDZ.sk, ktoré boli aktualizované dňa 11.8 2010
Bod č. 5 (priamo vložené z)
Prevádzkovateľ je oprávnený zobrazovať na stránkach BIRDZ reklamu. Je zakázané používať rozšírenia prehliadača, ktoré umožňujú vypnutie zobrazovanej reklamy. Prevádzkovateľ je tiež oprávnený spoplatniť niektoré služby BIRDZ.SK, nikdy však nie so spätnou účinnosťou. V prípade poskytovania spoplatnenej služby bude používateľ vopred oboznámený s jej cenou a ďalšími podmienkami.
reklamy sú dobré pre fungovanie portálu, bez nich by zanikol, sú potrebné na pokrytie prevádzkových nákladov, no v poslednej dobe je tu priveľa reklám, z ktorých je určite dosť vysoký zisk, oveľa vyšší než je potrebný na pokrytie prevádzkových nákladov... ale o to nejde, reklama nevadí, môže jej tu byť dosť, len proste nech nie je taká animovaná a otravná... lebo to je fakt príšerné, síce je to veľmi ziskové, ale tak podľa mňa je lepšie mať nižší zisk a spokojných užívateľov ako vysoký zisk a znechutených ľudí, ktorí sa tu občas nemajú chuť ani vrátiť kvôli tým otravným reklamám a Birdz tým stráca svoju dobrú povesť... no zrejme zisk je pre prevádzkovateľov dôležitejší než dobrá povesť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Aj tomáš musí z niečoho žiť
filip
a ja si pozerám fotky prírody, zrazu z krovia preletí ten chlapík ( úplne perfektne to sadlo) a ja rozmýšľam a rozmýšľam odkedy sa na birdz dajú dať animované obrázky ... by som si ušetrila 3 min. rozmýšľania ...
@smajlicek12
Vyňaté z platných podmienok používania služby BIRDZ.sk, ktoré boli aktualizované dňa 11.8 2010
Bod č. 5 (priamo vložené z)
Prevádzkovateľ je oprávnený zobrazovať na stránkach BIRDZ reklamu. Je zakázané používať rozšírenia prehliadača, ktoré umožňujú vypnutie zobrazovanej reklamy. Prevádzkovateľ je tiež oprávnený spoplatniť niektoré služby BIRDZ.SK, nikdy však nie so spätnou účinnosťou. V prípade poskytovania spoplatnenej služby bude používateľ vopred oboznámený s jej cenou a ďalšími podmienkami.
Radsej si pozri hafnera, uplne dole to video.. Tu ku*vu cifrovu dost zabil
» www.cas.sk/clanok/135294/v...
a) zobrazovanie reklám, pokrytie nákladov prevádzky serverov a zisk z reklám
b) spoplatnenie premiových (alebo všetkých) služieb a pokrytie nákladov prevádzky serverov a zisk z týchto poplatkov
c) bankrot a zánik projektu
(to sa netýka len BIRDZu, ale 99% všetkých stránok)
raz som jednu zablokovala a odvtedy nič.....
» www.birdz.sk/webka/kvimbi/bl...
neukrižujte ma za môj názor...
..ten názor je náhodou úplne výstižný!