neviem ci pisem do spravnej casti fora..
vyjadrite sa prosim ako zistim ci sa pacim nejakemu dievcatu..dajme tomu ze je plache a tak sa len tak nespita ci sa mi paci ..myslim nejake prejavy ako mozno ze sa na Vas stale pozera a podobne..
A prečo sa jej to rovno nespýtaš? Viem asi je to na teba veľa! Hm.. Nedá sa povedať či sa jej páčiš keď sa na teba stále pozerá... Skús sa na ňu usmiať a keď to opätuje tak to je dobré znamenie. Potom sa k nej ozvi z nejakou neutrálnou otázkou a rozkecaj ju. Keď si už budete v pohode kecať tak skôr či neskôr určite nadhodí otázku v ktorej sa ťa spýta či sa nemôžte stretnúť a podobne.. nebudem tu všetko rozpisovať je toho strašne veľa. Plno dobrých rád nájdeš aj v starších diskusiách podobného typu.
Presne naopak, vôbec sa na teba nepozerá. Teda pozerá, ale ty si to nevšimneš, lebo ona vycíti, keď sa na ňu ideš pozrieť a odvráti zrak.
Druhé poznávacie znamenie je, že sa to dievča zrazu vyskytuje na rovnakých miestach ako ty (samozrejme sa tým nemyslia miesta, kde ste sa stretávali bežne).
A ďalej to ešte môžeš zistiť podľa toho, že sa ti chce zapáčiť a robí všetko preto. Začne sa správať inak, napr. maľuje sa inak, oblieka sa inak...
mno..to pozeranie ma len tak napadlo..nie je to konkretny pripad..
ja mam vo vztahoch pomerne smolu ..tak sa sam seba pitam ci si mozem byt isty ci sa jej lubim aby z toho opat nebolo sklamanie..
obcas sa na mna usmieva(la)..aj sme spolu kecali (trocha sa pozname) avsak nebol som s nou dostatocne dlho aby som si bol isty.. a teraz je to v podstate nemozne sa s nou stretnut..iba ak uplnou nahodou..
@1 no vystihol to presne toto je celkom dobra cesta ked sa na teba diva pousmej sa ale nie tak ze ju vysmievas ale tak no ved vies snad....a ked to opetuje tak uz len snou dako zacat kecat a ked sa ta spita ci si zadany lebo baba sa to spita skor nez ti da cislo alebo tak tak mas vyhranu prvu etapu.
@2 no to je tiez pravda niektore baby nemaju dost sebavedomia a odvratia zrak...ale ked sa kuknes zase sa na teba diva a rychlo sa snaz urobit nejake gesto nech trosku toho sebavedomia nabere.....alebo sa mi aj stalo ze babu vidim prvy ras sedi snamy pri stole idem si objednat drink ona stoji pri bare otoci sa namna keca a zrazu sa ma dotkne na bruchu tak uz vies jasne oco ide a nieje to nahodne dotknutie ale proste osahanie s usmevom co ti povie dost vela ..a ine pripady neboj to zystis nestrachuj sa.....ale niektore baby to maju tak zvlastne ze ti nedaju nic najavo ani kusok .... a potom sa dozvies za rok ze alebo tri od nej ze kedysi ta moc cela aj to sa stava.
A este existuje jedna kniha ktora radi ako balit ...nie su tam take trapne rady ale skor co a ako aby to nebolo to trapne balenie ale velmi ucinne...ale ako vravim ta kniha len pomoze v tom pochopit ako na to aby si mal uspech na 98 percent ale to sa potom musis naucit sam stiahol som par rad od toho daneho autora co radil ludom ako som bol velmi prekvapeny ze niektore protichodne veci proti logike funguju
zistis to podla toho ako sa k tebe sprava.mozno viac chodi tam,kde ty,snazi sa vyzerat lepsie,bud sa usmeje ked sa na nu pozries alebo odvrati zrak podla toho aky je typ baby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Druhé poznávacie znamenie je, že sa to dievča zrazu vyskytuje na rovnakých miestach ako ty (samozrejme sa tým nemyslia miesta, kde ste sa stretávali bežne).
A ďalej to ešte môžeš zistiť podľa toho, že sa ti chce zapáčiť a robí všetko preto. Začne sa správať inak, napr. maľuje sa inak, oblieka sa inak...
Nech sa ti darí
ja mam vo vztahoch pomerne smolu ..tak sa sam seba pitam ci si mozem byt isty ci sa jej lubim aby z toho opat nebolo sklamanie..
obcas sa na mna usmieva(la)..aj sme spolu kecali (trocha sa pozname) avsak nebol som s nou dostatocne dlho aby som si bol isty.. a teraz je to v podstate nemozne sa s nou stretnut..iba ak uplnou nahodou..