dekriminalizacia neublizi, ked si predstavim, ze aspon tretina mladych v nasom meste huli......................to, ze skoncia ako vypatlanci je myslim dostatocny trest............netreba ich hadzat do basy na bakalarske studium grazelstva..............
co myslis kolko kresiel bude mat SaS po volbac v parlamente? 10 mozno 15 max, do parlamentu moze dat navrh ale zeby za to hlasovalo sdku, most, a ine strany tak to pochybujem a keby sa aj naslo 90 odvazlivcov co by to podporilo, este stale tu je prezident ktory by to musel podpisat, zdvihla by sa vlna kritiky, a on by to isto nepodpisal a zakon by vratil do parlamentu, a zeby sa druhy krat naslo viacej ako 90 poslancov co by hlasovali za ten zakon tak to nehrozi
ak o 4 alebo 8 rokov vyhra parlamentne volby SaS, potom to mozno bude realnejsie, ale bol by som rad ak nie
@n0win0u@hetfield hopáááá áno zabudol som, pomýlil som sa, pardón, zle som sa vyjadril, na vlastnú potrebu určité množstvo by bolo legálne vlastniť, čítal som ten ich program, no aj proti tomu som!
Aj SDKU sa vyjadrila, ze by nemala nic proti dekriminalizacii. Ak by sa to niekomu nezdalo, Miklos to vravel v nejakom sme.sk rozhovore, da sa to lahko najst.
Hlavne,aby im nepresli nejake ine veci ako napriklad podpora buzerantov, ci ich väčsie prava, sobase, adopcie deti a podobne. Ak ano, tak by som vyhlasil mobilizaciu
Nie, je to predvolebný ťah, aby ju mladí volili. SaS chce dovoliť spoplatnenie školstva. Škoda, že mladých záujma viac legalizácia trávy ako komercializácia vzdelania.
To, že odkazuješ na stránku s názvom "vzdor.org", vyvolalo vo mne opodstatnený predsudok, že to bude hlúposť. A aj tak je.
SaS sa vôbec nikde nevyjadruje o plošnom spoplatnení školstva, niekto len chybne (úmyselne?) interpretoval jeden z ich bodov a vzniklo takéto nedorozumenie.
Sami SaS tvrdia, že sú to dezinformácie a že také niečo nechcú.
@sheily nechci vediet co proti nim mam,lebo tu napisem taky dlhy komentar, ze ho budes citat este dva dni a dve noci. Len sa cudujem, ze sa najde tolko ludi ako ty a je ich stale viac, ze im nenapadne co mam proti nim... Smiesne a velmi zle Ja a nielen ja nevidim rozdiel medzi nimi a pedofilmi! Ziaden!!!Maju to pomylene rovnako v hlave. Orientacia je pomylena. Jeden ide na to iste pohlavie a druhy zas na deti alebo este horsie na deti a toho isteho pohlavia. Ale jeden za to ide sediet, alebo sa liecit alebo v niektorych statoch za to ma trest smrti, ale u nas su taky obdivovany a tolerovany a uznavany. Na hlavu padnute!!! Ked budes mat syna, tak ako dieta ho posli do kostola v domneni, ze bude ok a tam ho pretiahne nejaky buzerant a este navyse aj pedofil cez zadok, ze uz svojho syna ani nespoznas ako ho to poznaci a potom si poloz tuto otazku este raz. Prajem prijemne premyslanie a zamyslite sa vsetci trocha nad sebou, ci je to naozaj to co chcete takto sa tvarit tolerantne a v pohode, ze sa tu budu muzi jebat s muzmi a zeny so zenami! Preto by som vyhlasil potom mobilizaciu, lebo som nazoru, ze to treba potlacit aj silou v pripade prekrocenia uz unosnej hranice.
@harleystorm ja čítam dosť rýchlo, kľudne sa rozpíš
Je absurdné porovnávať homosexuálov s pedofilmi.
A vôbec kde berieš odvahu písať, že všetci homosexuáli sú automaticky aj pedofilmi? Môžu to byť aj celkom obyčajní slušní ľudia(o čom nepochyujem, keďže ich poznám niekoľko)
Neviem, mne to príde ako dosť skreslený názor, ten tvoj..
@sheily nechce sa mi rozpisovat sa nemam cas, uz som to spravil vela krat.Najdi si temy kde sa to rozobera, tam som pisal rozsiahle komenty a viedol pekne hadky s nimi. Ano mas pravdu, nie su vsetci aj pedofili. Zle si pochopila. Ja som len chcel povedat, ze medzi nimi nevidim rozdiel,len s tym synom som a knazom som to tak napisal,nech sa dve najhorsie veci v orientacii spoja dokopy aby to viac zavazilo. Ja zial slusny homosov nepoznam,len nechutne buzny s prijebanym vzhladom, vyjadrovanim sa a velmi vysokym sebavedomim ako aj chutou sa prezentovat na verejnosti a obtazovat normalnych ludi heterosexualnej orientacie. Dovolim si ti polozit jednu otazku, aj tak coskoro taka anketa pribudne. Ty ako zena, vyskusala by si si sex s inou zenou za podmienky, ze si hetero???
@harleystorm nie je to len pocit. Osobne by mi to problém robilo. Objatie, pusa fajn, v pohode.. Ale to čo vidím v triede a v okolí nasvedčuje tomu, že som jedna z mála
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Z vazenia vide 9/10 ludi este horsich ako boli predtym.
Nemali by sme tam posielat ludi za kktiny.
ak o 4 alebo 8 rokov vyhra parlamentne volby SaS, potom to mozno bude realnejsie, ale bol by som rad ak nie
(ale mal predaj by mal byt kontrolovany, cize ziadna omietka sa predavat nebude!)
Viac tu:
» vzdor.org/index.php?optio...
To, že odkazuješ na stránku s názvom "vzdor.org", vyvolalo vo mne opodstatnený predsudok, že to bude hlúposť. A aj tak je.
SaS sa vôbec nikde nevyjadruje o plošnom spoplatnení školstva, niekto len chybne (úmyselne?) interpretoval jeden z ich bodov a vzniklo takéto nedorozumenie.
Sami SaS tvrdia, že sú to dezinformácie a že také niečo nechcú.
» old.strana-sas.sk/11752...
Je absurdné porovnávať homosexuálov s pedofilmi.
A vôbec kde berieš odvahu písať, že všetci homosexuáli sú automaticky aj pedofilmi? Môžu to byť aj celkom obyčajní slušní ľudia(o čom nepochyujem, keďže ich poznám niekoľko)
Neviem, mne to príde ako dosť skreslený názor, ten tvoj..
Nie. Prečo by som to robila, keď viem, že som na chlapov?