Ked si chlap/zena vulgarne zanadavaju, ale často, vadí vám to?
Mam kamarata co nadava nez prestavky a ma trilion kamaratov so slusnym slovnikom, obliekanim. Ako to?
Nevadi mi ked clovek nadava ked je nasraty a tak...teda pokial to nie su vsetky nadavky v jednej vete ale vadi mi ked niekto nadavky pouziva ako zamena inych slov v beznej komunikacii proste len tak
ja vacsinou som ta co nadava kazdemu a dost sa to snazim uz prestat aj som si davala facky za kazdu nadavku nedavno velmi nevdiencenske to je : smiley:
Chod do pice s takouto jebnutou temou ty kokot ! Takze nie ale neviem no proste na niekom mi to trosku vadi ked sa mi to na toho cloveka nejak nehodi alebo co
keď som bol mladší, tak som to bral trocha inak, nevadilo mi to, ale boli takí ľudia okázalí. Teraz, kde bývam a pracujem nadáva každý a už aj ja si zanadávam a neriešim. @hsjklaop
Keď je každé druhé slovo nadávka, tak potom mi to vadí, ale také občasné zanafávanie nejak neriešim, aj keď to neznie najkrajšie, keď nejaká pekná baba nadáva
Vedel som to celkom ovládať, pokým som nebol polročnej praxi v jednej známe firme. Ale tam všetky predmety, všetky činnosti, všetky vlastnosti a prívlastky vecí a činností, všetci ľudia a všetky pozdravy ľudí sú také svojské - vulgárne ;-D
neviem, na mna to pôsobí tak, že sa nevie kontrolovať, je ine ked nadáva v dákej krízovej situácii ako ked používa každé druhe slovo v jeho vulgárnom tvare
Ak to vychádza z nejakej negatívnej emocie a pomôže to tomu človeku,aby si uľavil,tak prečo nie,to je v poriadku,ale len niekam prísť a hned spustiť "eeej do piči jebem čo to tu je" to už je na hranici primitivizmu. Proste nesmie to byť samoúčelné a príliš časté.
ako na kom,niekto to poda prehnane nenavistne,ale stretla som uz par ludi,kt.ked nadavali (dostdost casto) znelo to vtipne,az som to na nich mala rada,brala som to tak,ze toto je on/ona a zboznovala som rozhovor s nimi a tiez si obcas ponadavam,cize...
Pičoviny, kto povedal že kokot piča sú vyvolené slová a sú neslušné? Majte rozum do piče, veď poriadne si zakurviť a poslat niekoho z radosti do kokota, to je odmena pre nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale ked sme sami s priatelkou tak pouzivame slovnik cloveka s IQ -10
Ako kedy.
keď to niekomu pomôže a uľaví sa mu a občas si zanadáva, tak v poriadku.. no ak niekto prehnane často nadáva, tak to nie je moc pekné..ale neriešim.
90% ludi ked nadava tak do toho neda ziaadnu emóciu, a znie to komicky
ja nenadávam lebo to neviem, proste to neviem ani povedať