Ked baby balia no tak mna baby este nebalili. este maslicka na hlavu a bolo by to OK.
Jasne, ze by mi nic nevadilo. Len keby som vedel ako to balenie vyzera u tej dotycnej vsakze? Lebo kazda ma inu metodu a iny vkus na to. ale nevadilo by mi nic ano to keby mi vravela, ze ma lubi
Nuz vadit to nevadi, ale nech to neopakuje kazdych 5min (aj ked ju lubim, potom to straca vyznam). A nie neprekaze, ked baby balia, sak mame emancipaciu Btw koho ides zbalit?
mne prekaza ked chalan povie po tyzdni co ho poznate ze ma lubi a caka odo mna ze lubim aj ja jeho...pripada mi to ako keby ma tlacil do vztahu...a neznasam ani otazku ze lubis ma?? a to sa ma opyta po tyzdni?? a ked odpoviem ze neviem je to skoro urazi sa...chore
Ono by mi to az tak problem nerobilo ,ale tak ma to hacik:Ja som s tym chalanom uz raz chodila ,ale nevidalo to.Viem ,ze sa mu pacim,ale hanbi sa ma neskutocne.Ja mu vsak musim napisat ,co k nemu citim bo ma slak trafi.Take nieco sa neda dusit v sebe
no mne teda strasne vadi ked ma balia straaaaaaaaaaasne daco lebo mne sa taaaak strasne caaasto stava ze ma niekto bali proste hruuuuuza asi sa obesim XDDDDDDDDDDDDDD
noo baby ked balia to vobec neprekaza...ja uz ani nepamatam kedy som ja dakde babu balil,to skor oni mna takze pohoda ... a je to pekne,take mile ....len zase v norme nieze pride a hned zacne po mne tam skakat
Ked mne povedala lubim ta a ja som ju nelubil.. tak mi to bolo strasne blbeeee... a z mojej strany to bolo uplne neuprimne takze neviem ci po takom niecom tuzis... ale ked mi povedala lubim ta a ja som lubil ju tiez... tak to bolo uplne o niecom inom a bola to paraaaada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Jasne, ze by mi nic nevadilo. Len keby som vedel ako to balenie vyzera u tej dotycnej vsakze? Lebo kazda ma inu metodu a iny vkus na to. ale nevadilo by mi nic ano to keby mi vravela, ze ma lubi