@Grietusha tak povedz co myslis lebo tu mozem hadat do zajtra Ci teraz este ma napadlo ze mozes mysliet ze zalezi aj od toho na akych drogach dotycny je, alebooo enviem co este mozes mysliet
1. Ma svojim konaním nejako obmedzujú (v čomkoľvek)
2. Mi na nich záleží/sú to moji priatelia (vďaka Bohu že také niečo sa často nestáva)
3. Obmedzujú svojim konaním, resp. ovplyvňujú nejakú osobu z bodu číslo dva, poprípade túto osobu nahovárajú na podobné činy, uvádzajú ju do nebezpečia.
@jin15 ale ja nepotrebujem, aby si to vedel jednoducho k nim mám zvláštny vzťah. vadí mi to v tom zmysle, že mi jednoducho vadí, že vôbec existuje ten fenomén, na druhú stranu... ja to ani neviem vysvetliť, teda viem, skôr nechcem.
@Grietusha Jajaaaj Ja ta ani nenutim, Ale nespytat sa mi nedalo. Kazdopadne si budem mysliet svoje, co ti moze byt kazdopadne u p..i Ale to ja len tak hovorim aby sme z toho nakoniec obaja nieco mali
@Jin15 no tak asi ťažko by som dala prvú odpoveď keď som napísala aj do komentov že mi to nevadí že to je ich vec.. a nemyslím si že som feťáčka takže najvhodnejšia odpoveď je predsa len tá druhá...
podla toho čo....žijem na sidlisku so silnou koncentraciou feťákov a mnohých aj poznám...choré duše...je mi ich ľúto... ale zasa človek nevie čo od takých môže čakať...
Ale moja odpoved je taka že ak sa nestaraju do mna je mi to uplne jedno čo robia...ich život
nie, to, ze si s niektorymi nemam co povedat, je vec druha, ale rozhodne mi nemozu vadit, to ako keby niekomu vadilo, ze niekto fajci, ak to nevadi mne ( nedymi na mna ) tak neriesim, zbytocna otazka, co si sledoval tou anketou ?
drogy a drogy je rozdiel. keď sa niekto napeče/nahríbuje/najebe raz za čas, tak v pohode alebo aj každý deň ale keď ide o všeliaké pičoviny... herak/piko a podobne, tak to nie..
ich vec, pokiaľ mi akýmkoľvek spôsobom nezasahujú do života. a keďže po určitý čas sme v BA mali vo vchode drogového dílera, tak som k nim nadobudla prudko negatívny vzťah.
@H8u vystihnute doslova dopísmena... ako čo možem dodať..ked sa kontrolujú tak je to v pohode ale ked to je nejaká...hmm.. "väčšia kauza" tak to už mi trošku začína vadiť
@jin15 zase diskusia o drogach... autor vysvetli čo si myslel pod nazvom "drogy" ... ak niekto len jednoducho odpovie na tuto otazku ano, tak mu vadia ľudia, ktori piju kavu, alkohol, daju si ibalgin na bolesť hlavy, fajčia, daju si tabletku na spanie... tak potom ti, ktori ste odpovedali ANO - vadia vam takmer všetci ľudia?
Stretavam sa s nimi dennodenne v spojoch bratislavskej MHD a na Trnavskom Myte, kde som kazdy den, lebo tam mam skolu. A po vsetkych mojich zazitkoch mam plne pravo opovrhovat nimi, lebo sa nimi citim byt ohrozna a konfrontujem s ich problemami viac-neustale... co mi malokedy vyhovuje.
Dala som áno. Prekážajú mi, keď chcú aby ich slušní ľudia ťahali z bryndz alebo im dávali prostriedky na zadováženie si drog. A zväčša nedobrovoľne. Keď sa sržia stranou a drogujú si kdesi v kúte, nerobia deti, ktoré hodia na krk štátu a nečakajú, že ich policajti a sestričky budú kriesiť, v pohode. Nech si robia čo chcú.
ja takych ludi nepoznam v svojom okoli a taško sa rozoznavajo hlavne ty čo fajčia m tak mne nema čo prekazat ale vadi my ze jeden diler niči zivot ostatnym a sebe nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
170 komentov
ja im nič upierať nechcem a ak sú s tým šťastní tak no čo už narobím.. majú právo slobodného výberu...
1. Ma svojim konaním nejako obmedzujú (v čomkoľvek)
2. Mi na nich záleží/sú to moji priatelia (vďaka Bohu že také niečo sa často nestáva)
3. Obmedzujú svojim konaním, resp. ovplyvňujú nejakú osobu z bodu číslo dva, poprípade túto osobu nahovárajú na podobné činy, uvádzajú ju do nebezpečia.
Inak ich mám v paži, je to ich voľba.
proste k nim mám psychicky blízko.
@Ohcysp no ze si chcela dat napriklad prvu odpoved ale pravdiva je ta tretia
Už ti neverím, že si prestal s húlením a pre mňa za mňa sa totálne onblbni od toho sviňstva!
Ale moja odpoved je taka že ak sa nestaraju do mna je mi to uplne jedno čo robia...ich život
skuste s takym clovekom zit a byt viac ako pol hodinu denne...
prekaza mi kazdy kto droguje ( nemyslim cokoladu a kavu )
kazdy ma svojeee
nevadia mi ale keby moja kamarátka alebo nebodaj frajer začali drogovať tak určite by som sa snažila jej/mu pomôcť prestať.
Nenávidím feťákov..
Kým neobťažujú.