Ahojte našla by sa nejaká dobrá duša čo by mi pomohla preložiť 1 stranu z angličtiny do slovenčiny. Ja viem celkom anglicky ale ide mi to ťažko, tak ak by niekto mal chuť a cíti sa byť dosť zdatný tak mi môže napísať a ja mu to pošlem Ak nie ta
ak je to uloha do skoly (co predpokladam ze nie, lebo to byva zvacsa preklad zo sj do anj, nie naopak) tak @1 avsak ked nie, tak to je praca pre prekladatela a neviem ci sa najde niekto, kto je ochotny sa s tym babrat zadarmo
Ako sa to vezme neni to az tak uloha do skoly. Pisem diplomovku a mam taku blbu temu ze k tomu moc materialy v slovencine nie su...Tak si prekladam sam pomaly ale teraz som zacal prekladat texty, ktore su dost tazke lebo su technickeho typu tak preto som hladal pomoc tu @mielikki ved prelozim si asi nakoniec sam no a nenutim ta za mna robit ulohy ja som sa len slusne pytal ci niekto nema chut @lahtivik ja som ochotny aj zaplatit ale musim vediet ze to bude robre prelozene lebo tak laickz si to prelozim aj sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Úlohy za nikoho robiť nebudem.
@mielikki ved prelozim si asi nakoniec sam no a nenutim ta za mna robit ulohy ja som sa len slusne pytal ci niekto nema chut
@lahtivik ja som ochotny aj zaplatit ale musim vediet ze to bude robre prelozene lebo tak laickz si to prelozim aj sam