vedel by mi niekto povedať ako funguje také prekliatie a ako by som mohla ja niekoho zakliať? straštne som na tieto veci zvedavá tak po pred ďakujem a môžte si odpustiť tie blbé komentáre
@mrjimmy daju sa dostat bez vacsich problemou praveze len casto to ma iny nazov ako obchodny. kazda jedna bylina atd ma priradeny nazov a potom taky ludovy nazov ako napr v saxane tam hladali babske ucho a pritom je to znamejsie pod nazvom salvia
potrebuješ na to tri korene mndragory, ropušie vajíčka (kaviár), štyri krídla a nožičky mušky zlatoočky, kadidlo s myrhou a tri bylinky: šalvia, kostihoj a
lastovičník väčší. Tieto tri rastliny natrepeš do kadidla a zapáliš, ostane veci pomelieš a a zješ po troch kávových lyžičkách. Z toho čo vyvraciaš spravíš odvar a natrieš ním dvere toho, koho chceš prekliať. Pridaj ešte odstatý kefír.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nemohol som.
ale tak ked sa o take veci tak najprv musis zacat od zaciatku. tak najprv zacni nieco takymto » www.martinus.sk/?uItem=92970... a potom prejdi na nieco taketo » www.martinus.sk/?uItem=41376...
ale v kazdom pripade su to len vymyslene veci ako harry poter a pan prstenou, krestanstvo, atd
vies, to mas tak, clovek si ide kupit dumbier a namiesto toho si kupi zazvor
Ale opravte ma, ak sa mýlim.
lastovičník väčší. Tieto tri rastliny natrepeš do kadidla a zapáliš, ostane veci pomelieš a a zješ po troch kávových lyžičkách. Z toho čo vyvraciaš spravíš odvar a natrieš ním dvere toho, koho chceš prekliať. Pridaj ešte odstatý kefír.