Máte sebavedomie, alebo nie? To nevadí! Myslíte si, že ste fakt frajer alebo že dokážete všetko? Tak spravte každý deň aspoň 1 z týchto trapných situácií. Videl som to na akejsi webstránke, skúsil to ale, keď to spravíte tak máte super pocit
tak toto naozaj so sebavedomím nič nemá a ako tu už bolo napísané je to akurát tak obťažovanie ľudí naokolo a nikto si o tebe nebude myslieť že si sebavedomý a dokonca ani odvážny ale že nie si úplne v poriadku
to robim, len ked som opita a potom sa zato strasne hanbim, nechapem naco to robit este aj za tiezva
nevraviac otom, ze to so sebavedomim nic nema, praveze mam u takych ludi, co za mnou pridu a pytaju sa na rating atraktivnosti, skor pocit, ze to ich sebavedomie je trosku nizsie, jak by malo byt
a ked clovek nejak neoblubuje fyzicky kontakt napr. s cudzimi ludmi, tak naco by to robil. Dokazovat hluposti si skor potrebuju ludia s nie moc dobrym sebavedomim.
robiť zo seba debila neni o sebavedomí... ako, možno to je sranda, robiť si srandu z cudzích ludí, ale mnohí ludia reagujú príliš defenzívne a impulzívne a rozbijú ti hubu keď sa k nim priblížiš
Hmm Mne to pripomenulo, že my s chalanmi chodíme po meste a keď vidíme nejakého/nejakú vystresovaného maturanta, tak k nemu prídeme, potľapkáme ho po pleci a povieme mu "Neboj, to dáš"
ja som to sem dal ako challenge ze ci mate odvahu, nie ze ci mate sebavedomie... a ludia sa nespravaju tak defenzivne ako to kazdy pise. kazdy sa tu tvari ako by kazdemu dal hned po hube, hlavne ked ste v realite tak je to uplne inak. ludia su mili, wake up
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nevraviac otom, ze to so sebavedomim nic nema, praveze mam u takych ludi, co za mnou pridu a pytaju sa na rating atraktivnosti, skor pocit, ze to ich sebavedomie je trosku nizsie, jak by malo byt
otázka 4.5 musia to byť len ľudia opačného pohlavia?
ale fakt seriózne. čo to komu dá? narobíš ľuďom zásek. bodová hodnota sa rovná trom oschnutým chlebíčkom z párty day before last night.
okrem toho, prekonanie seba samého sa má väčší prínos, keď sa to netýka medziľudských väzieb atď.