náhodne som sa objavila, darovala som nejakú prkotinku (kúpenú/vyrobenú), priniesla som koláč/hocičo obľúbené na jedenie/pitie/požitie/iné naturálne potešenie, básnička, výlet, hocičo čo mi vykvitne v hlave, je toho viac
@jurito raz som to skúšala, ale strašne ťažko sa pri tancovaní vyzlieka. mimo to, asi každý chlap by s radosťou pretiahol babu priamo v kostýme, tak čo mu to budem odopierať
Alebo vela sladkeho a dobreho. Minule som jej z prace doniesol milku oreo, muller riso vanilkove, arasidy v paprikovom cesticku, ryzove chlebcky a povedala, ze som vedel lepsie na co ma chut ako ano, a presne to by chcela. xixixixi
Priatelku nemam ale kamarata som raz prekvapil tak ze ho prisiel bezohlasenia navstivit na bicykli v piatok vecer a ani som mu nezazvonil zdola iba som pockal kym mi niekto otvori ked pojde okolo a az na bytove dvere som mu zaklopal.
a btw, áno, lebo my si na sviatky cielene darčeky veľmi nekupujeme...takže keď mu chcem niečo dať tak mu to dám proste kedykoľvek...napr. keď v obchode uvidím jeho obľúbený čaj, alebo keď viem že niečo chce a sám si do nekúpi, tak mu to kúpim ja, a tak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo vela sladkeho a dobreho. Minule som jej z prace doniesol milku oreo, muller riso vanilkove, arasidy v paprikovom cesticku, ryzove chlebcky a povedala, ze som vedel lepsie na co ma chut ako ano, a presne to by chcela. xixixixi
a btw, áno, lebo my si na sviatky cielene darčeky veľmi nekupujeme...takže keď mu chcem niečo dať tak mu to dám proste kedykoľvek...napr. keď v obchode uvidím jeho obľúbený čaj, alebo keď viem že niečo chce a sám si do nekúpi, tak mu to kúpim ja, a tak....