čo takto počúvať vyučujúceho pri hodnoteniach... pochybujem, že by ste mali tiché hodiny a on by ti doteraz nepovedal, čo si myslí o tvojich výsledkoch. aj keby nie, je tak veľký problém sa ho spýtať osobne? každopádne založiť fórum na birdzi je takmer rovnako pracné, ako si vyrátať priemer... nechápem. pri tom je dokonca aj kalkulačka povolená... džízs.
pozeram, ze to bude asi matika ked si z toho nedokazes urobit priemer...
btw ana nasej skole je ale hodnotiaca politika, cize ma kazda znamka inu vahu podla toho z coho je, neviem ci u vas to tak fici. keby nahodou hej, tak to uz budu tazsie pocty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
po druhé, ak sa obávaš že áno, máš ešte určite nejaký ten mesiac do klasifikačnej, takže šup šup do roboty aby sa tak nestalo.
po tretie, nemyslím si, že toto by boli známky na výslednú 5...ale chcelo by to ešte nejaké krajšie známky, aby si si to opravila.
po štvrté...čo je to za predmet?
teoreticky štvorku by si mohla dostať, ale ja by som na tvojom mieste ešte minimálne raz odpovedala na jednotku/dvojku
a báť si sa mala už pri prvých troch známkach, to by som sa ja už snažila hneď opravovať keď vidím že mi horí pod riťou.
zatial to je za 4 ak dostaneš ešte jednu 5-ku vtedy prepadáš...
chcemia je tazka (samozrejme na akej skole) ale tak mohla by si chytit este jednu znamku na poistenie aspon tej 4ky..
no tak tam tu chemiu asize dost potrebujes a tak sa aj profak k tomu postavi, takze skus na lepsiu znamku odpovedat ako na 3jku..
btw ana nasej skole je ale hodnotiaca politika, cize ma kazda znamka inu vahu podla toho z coho je, neviem ci u vas to tak fici. keby nahodou hej, tak to uz budu tazsie pocty
radsej sa poriadne nauc a ukaz jej, ze to vies
(5+5+4+4+3=21 21/5=4,2 zaokrúhlene 5) Ak máš dobého profesora/profesorku možno sa zľutuje.