Ahojte.Mám problém.Keď idem na nejaké fórum alebo status prepne sa mi starý Birdz na nový...ako je to možné?...a ešte k tomu sa musím nanovo prihlasovať.
starý Birdz na nový vravíš? Bol by som rád na tvojom mieste Nuž možno je to v tom že na Birdzi sú 2 rôzne dizajny tak si myslíš že ti to prepína Neni to tu poriadne urobené,to si zvykneš .I ked si tu už dosť dlho aby si si na to zvykla,ja som tu menej I ked so starým nickom sú to už 4 roky ale to je jedno..
@zajkousko nie nie ....a asi by ho ani nikto neuhádol lebo je strašne stupídne ....proste napríklad som normálne na hlavnej strane a idem čítať nejaký blog a prepne sa mi ... @smartboy ...nieje to až tak dobré pretože to netrvá až tak dlho a keď si napríklad na nový zvykneš a potom sa ti to prepne tak to dosť naštve ....
@smartboy ....ako neviem či to stihnem pretože ono mi to prepne iba tak .....proste keď máš starý tak máš hore taký strašne žltý pásik a keď máš nový tak sa ti hore ukazuje to také zlaté ....chááápeš?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov