Zdravím, ako to je pri odhlasovaní a prihlasovaní ? Kupujem auto od pána z iného okresu, tak že si vypíšeme splnomocnenia na odhlásenie a prihlásenie vozidla s tým že by som si vozidlo hneď zobral. Ale ako je to s techničakom, on potrebuje pri odhlásení
Tk o evidencii časť 2 alebo časť 1 ja taktiež časť 2, alebo časť 1 so zápisom odhlásenia. To znamená že až po odhlásení mi môže dať techničak že ? Ako to mám riešiť ?
Musím pekne chodiť na prednášky a semináre a fakt chcel vy som to spraviť čo najrýchlejšie ten prepis, tak ak niekto vie čo a Jak tak nech sa prosím podelí o svoju skúsenosť.
Pri odhlásení potrebuje žiadosť (vypíše na polícii), malý a veľký OEV a bielu kartu (resp. potvrdenie o PZP) a buď budeš ty ako kupujúci pri odhlásení prítomný, alebo splnomocníš predávajúceho, čiže potrebuje aj plnú moc (s overeným podpisom). Na polícii mu malý OEV zoberú a na veľký OEV dajú pečiatku a napíšu nového vlastníka + držiteľa vozidla, takto potvrdený OEV ti potom predávajúci dá a ty si prihlásiš vozidlo
on prepisal , on dosiel do Nr ,predal mi to ,dal mi papiere secky,ako prve bola poistka , na druhy den prehliadka ci ma cisla a hmotnost (to si skontroluj pred kupou) pojdes na policiu na ziadost(zamozrejme tu ziadost je papier ktory si vyzdvihnes pred prehliadkou) zaplatis kolky 66 Euro a cakas v rade s papermi: od poistenia od prehliadky ,stary technicak , stare špz-tky , doklad o zaplatení prepisu 66 eurovy papierok z toho pristroja
@lukaso121 to mal už odhlásené vozidlo, keď ti dal všetky papiere hej ?
PZP dávam na to staré EČ ako Špz a potom len po prepíse zapíšem na kartičku svoju či ako ?
ano uz mal odhlasene auto ked mi daval papiere a auto.
pzp tam som mal znamu pani ,ktora mi na druhy den volala ze ake mam spz ktore tam potom dopisala do zmluvy ,neviem ako u smrtelnikou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
PZP dávam na to staré EČ ako Špz a potom len po prepíse zapíšem na kartičku svoju či ako ?
pzp tam som mal znamu pani ,ktora mi na druhy den volala ze ake mam spz ktore tam potom dopisala do zmluvy ,neviem ako u smrtelnikou