Reakcia primitíva,duševne narušeného.Vôbec som sa nezasmiala.Kebyže mne také dačo spraví to by mu len tak neprešlo.Ešte ked si dovolí k staršej pani.Chudák!
Náhodou, mne sa starí ľudia telefonujúci v autobuse veľmi páčia. Som nervaňa, vytočí ma hocijaká kravina, ale toto by som v živote nespravila. Aspoň nie starému človeku.
hahahahha hahaha toto ma fakt pobavila drbnutá češka oni sú strašný.. ja neznášam ked som na dovolenke.. a tam máme také šťastie že vedla nás na pláži si sadnú ježíííš.... a komentujú všetko ... bože to je horor.. minule.. bože ondro tá voda je hrozne studenáááá a slaná.. no sú normálny??
och, ty kokos... myslím, že já bych to nespravila i ked bych mala 100 chutí...ked sem prežila jednu babu, kerá sedela prede mnú v buse a telefonovala s kamarádem, alebo priatelem alebo co jej to bylo a za minutu povidala slovo halo, halo asi 30 krát tak snád...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
---
@feex8 ako pises.. jedine zeby > "pernik 10"
@8 súhlasím.