no tak zase som si spomenul ako som sa včera nad tým rozčuloval.
Vieš nie sú jediný takých prípadov je više, ale nič nikdo nedostane z nich NIKDY. Čo by sme my občania chceli od tých istých politikov ktorý sa točia a točia v parlamente stále sľubujú a nedajú. Tie isté strany atď.
zas som sa rozčúlil! dúfam že zajtra sa zobudím nejak o 6:40 poteším sa že nejdem do školy a keď víndem von, a bude pekne, chladný vzduch prípadne vánok chladný A tak idem si dať sprchu.
to sa nemôže stať aby politici nedostali 3 mesiace výplatu tie peniaze by nieako presunuli zo štátnej kasy na svoj účet a potom by mali mimoriadnu schôdzu že sa strácajú peniaze v štátnej kase
oni su viac ako pracujúci ludia, ktorí na nich robia,nemá ich kto vyhodiť ,platy dostanú aj ked len parazituju .načo sú a komu služia?-LEN SEBE A PRE SEBA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vieš nie sú jediný takých prípadov je više, ale nič nikdo nedostane z nich NIKDY. Čo by sme my občania chceli od tých istých politikov ktorý sa točia a točia v parlamente stále sľubujú a nedajú. Tie isté strany atď.
zas som sa rozčúlil! dúfam že zajtra sa zobudím nejak o 6:40 poteším sa že nejdem do školy a keď víndem von, a bude pekne, chladný vzduch prípadne vánok chladný A tak idem si dať sprchu.