Nechajte si hlúpe reči, že môžem byť tehotná atď že si mám dať antiku, no ju nechcem je to množstvo chemikáli a neskôr ani tehotná byť nemusím. Tak aký máte názor na prerušovaný pohlavný styk? Mám kamarátky , ktoré takto fungujú roky a nič...
aj keď to nedá do teba, už počas styku sa veľa krát uvoľní kvapka semena, ktorú možno ani on nezaregistruje.... ale vieš ako sa hovorí, "stačí kapka a seš taťka" je tam vždy šanca proste...
@9 presne toto hovorí aj môj gynekológ takže nikdy
aj keď viem, že mnohé páry takto naozaj fungujú a nemajú potomkov neviem čím to je ovplyvňované, že niekto aj tak otehotnie a niekto nie. a ja nemám chuť skúšať či ja budem práve tá šťastná.
@matiseq ja som ju mala predpísanú ešte keď som ani s nikým nespávala, pretože som mala určité zdravotné problémy a veľmi mi to pomohlo takže ja nemám nejaké ťažké srdce na HAK..
@barky podľa mna si strašne zakomplexovaný, ak to riešiš týmto štýlom lebo ak by si bol inak vyrovnaná osobnosť, tak len mávneš rukou, ak som teda taký kkt jak vravíš
čím ďalej tým viac strápnuješ samého seba, ja som so sebou spokojný, je moja vec, koho zjebem, nemajú si sem teda dávať fotky, ak neunesú aj zlé názory...
tak pytas sa na nazor ale mam si nechat hlupe reči? ono sa to moze neiekdy vylucovat.... ja to beriem ako nezodpovednost tazke to nepraktizujem, tolko moj nazor.
a ten priklad s kamaratkami mi pride celkom vtipny, ako keby ludia tvrdili ze kazda ostane do roka tehotna co toto robi...
@pajtackaJB36 jak chces kurva vediet ze zijes, ked nebudes riskovat ? ... ale nie, tazko daco radit, ja tak fungujem 4 roky a nic ... moze v tom byt stastie ale aj cosi ine, neviem povedat
v podstate, je len velmi male casove obdobie v ramci cyklu, kedy zena moze otehotniet (pobavil ma koment vyssie, ze sanca je vzdy, aj z kvapky, vidno ze propaganda na podporu hak funguje dokonale)
raz za cele obdobie sa stalo ze jej meskali kramy 5 dni .... poviem ti, tie pocity, v noci nespis, neprajem ani najhorsiemu nepriatelovi (ide o to, ze stat sa teraz ocom, nehovorim ze by to bol koniec sveta, ale uplne by mi to skomplikovalo zivot) a fakticky aj jej by dieta narobili problemy (vzhladom na vonkajsie okolnosti) ... no a teda kazdy den to bolo horsie aj horsie ... na piaty den sme si povedali, ze ok, uz bude jak ma byt a teda ze treba prevziat zodpovednost a postavit sa k tomu celom ... bla bla bla, uz som bol obleceny ze idem do lekarne kupit test a vtom mi pirsla sms "dostala som to" .... poviem, lepsi pocit ako po urobenych statniciach ... odvtedy sa dalej spravame jak jebnuti a nechranime sa .... vlastne ja som aj vtedy vedel, ze to musi byt len dajaky preskok, lebo to uz bolo par dni po jej ocakavanej ovulacii a tiez som vedelze som daval bacha .... no ked cervena nepride vtedy kedy ma zacinaju sa pochybnosti, napriek vsetkemu
k tym vasim kvapkma. Mimo obdobia plodnych dni zena neotehotnie. A ak sa zena pozna, ma pravidelny cyklus a kontroluje si teplotu, tak sa to odhadnut da.
Myslim, ze o tehotenstve vies skutocne strasne máličko. V prvom rade, ochrana sa pouziva aj pred sexualne prenosnymi chorobami, o ktorych asi nevies absolutne nic. Po druhe, je potrebna, aby zabranila nezelanemu tehotenstvu. Keď sa zena nijako nechráni, je tu 50% riziko, že otehotnie. Nie 5% ani 20%, ale 50%!!!! Rozumies? Rozhodne nie si vhodny priklad pre kamaratky, dufam, ze ti coskoro povedia aj o tabletke po, lebo ju tato budes velmi rychlo potrebovat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
aj keď viem, že mnohé páry takto naozaj fungujú a nemajú potomkov neviem čím to je ovplyvňované, že niekto aj tak otehotnie a niekto nie. a ja nemám chuť skúšať či ja budem práve tá šťastná.
@james98 podľa mňa on už bez gumy preťahoval ale radšen nechcem vedieť čo jehou mankou začínajúc
jááj to je ale ako chcieť od veriaceho aby ukázal fotku Ježiša
ale ty si dosť prijebaný aby si si uvedomil súvislosť že?
a kedy nám teda ukážeš tu svoju holku? btw ke dostaneš pusus na líce nemysli si že si prestal byť panic
čím ďalej tým viac strápnuješ samého seba, ja som so sebou spokojný, je moja vec, koho zjebem, nemajú si sem teda dávať fotky, ak neunesú aj zlé názory...
a ten priklad s kamaratkami mi pride celkom vtipny, ako keby ludia tvrdili ze kazda ostane do roka tehotna co toto robi...
v podstate, je len velmi male casove obdobie v ramci cyklu, kedy zena moze otehotniet (pobavil ma koment vyssie, ze sanca je vzdy, aj z kvapky, vidno ze propaganda na podporu hak funguje dokonale)
raz za cele obdobie sa stalo ze jej meskali kramy 5 dni .... poviem ti, tie pocity, v noci nespis, neprajem ani najhorsiemu nepriatelovi (ide o to, ze stat sa teraz ocom, nehovorim ze by to bol koniec sveta, ale uplne by mi to skomplikovalo zivot) a fakticky aj jej by dieta narobili problemy (vzhladom na vonkajsie okolnosti) ... no a teda kazdy den to bolo horsie aj horsie ... na piaty den sme si povedali, ze ok, uz bude jak ma byt a teda ze treba prevziat zodpovednost a postavit sa k tomu celom ... bla bla bla, uz som bol obleceny ze idem do lekarne kupit test a vtom mi pirsla sms "dostala som to" .... poviem, lepsi pocit ako po urobenych statniciach ... odvtedy sa dalej spravame jak jebnuti a nechranime sa .... vlastne ja som aj vtedy vedel, ze to musi byt len dajaky preskok, lebo to uz bolo par dni po jej ocakavanej ovulacii a tiez som vedelze som daval bacha .... no ked cervena nepride vtedy kedy ma zacinaju sa pochybnosti, napriek vsetkemu
a "Nechajte si hlúpe reči, že môžem byť tehotná" O______o jj strasne hlupe, najma ked realne otehotnies
"že si mám dať antiku, no ju nechcem je to množstvo chemikáli"
nope, hovorí sa tomu hormóny a sú to molekuly ktoré tvoje telo bežne a normálne produkuje.