noo ... v poslednom čase tu su dobre kapely co hovoríte ? horkýže slíže ,imt ,desmod ,polemic , ... atd. a 31.7. ma byt coop jednota tour ... chystáte sa ? aa 08.08 kontrafakt ... ale ... no ,pomlčím
Jéj Horkýže Slíže sú tu u nás? Skvelé A šak minule aj Konrád bol to mám s ním foto ale bola aj Natália Hatalová no sranda Prešov sa stáva kultúrnym mestom normálne
mne sa páči, že sa v meste deje v poslednej dobe toľko akcii neviem, či to je tým, že bojujeme o ten titul Európske hlavné mesto kultúry, ale všade to pchajú, tak to má aspoň nejaký úžitok
a tieto spomínané akcie... no to IMT a HS to bol zaujímavý večer... škoda, že tak neskoro dali HS, ale no snáď sa oplatilo, hoci som ich už videla aspoň 5x
a ten Kontrafakt lepší program je v meste tešíme sa na Ska2tonics
Tu sa niečo dialo? =O... Nesledujem veľmi dianie v PO, základ je, že sú okolo lesy, kde sa dá ísť na huby a na ryby a IMT aj HS aj Lavagance mi môžu byť ukradnutí... =P...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na ten IMT som v presove bol... keby to nebolo taslerove rodisko, tak by z toho nebola taka show
A IMT Smile boli super
a som prekvapeny z tej kombinacie Lavagance, IMT a Horkyze?
Lavangance si viem predstavit s Horkyze
ale Horkyze s IMT alebo IMT s Lavagance, fuha...
to sa vola coop...? som nevedela
a tieto spomínané akcie... no to IMT a HS to bol zaujímavý večer... škoda, že tak neskoro dali HS, ale no snáď sa oplatilo, hoci som ich už videla aspoň 5x
a ten Kontrafakt lepší program je v meste tešíme sa na Ska2tonics