Prestali by ste počúvať interpreta kvôli jeho orientácií?
Veľa ľudí neznáša bisexuálov a homosexuálov....a pri tom sú to normálni ľudia....ale to vám hádam sem nemusím písať...chcela by som sa vás opýtať či by ste prestali počúvať interpréta ktorého hudbu zbožnujete kvôli jeho orietácií....zoberte si napríklad l
urcite by som neprestal niekoho pocuvat koli jeho orientacii. Pokail sa mi paci ten styl co spieva tak mi je jedno. nepotrpim si na to aby bol spevak/cka takej orientacii akej som ja a vacsina ludstva na zemy
nie ! prečo ? aj mne sa páčia pesničky od Fredyho a teraz hlavne od Miku čo má podobný hlas, a každý o nom tvrdí ze je gay, aj ked to on nechce ani popriet ani vyvratit, a aj keby bol tak mi to je úplne jedno, pretoze sa mi jeho hudba páči, a jeho orientácia je iba a iba jeho osobná vec,
Ale my ludia sme hnusný, a vela ludí čo poznám, kamošky počúvaju niekoho len pre to lebo sa im páči ako vyzerá, a tak... nie kvoli tomu akú ma hudbu
Ved príkladom je teraz aj Martin Komrád ktorý spieval otrasne moje kamosky z neho saleli. Júj ale som od témy odbočila, sry
Pocuvam a zboznujeeeeeeeeem AMY LEE a aj keby bola lesba alebo aj len BI alebo neviem co este vsetko mozne,pocuvala by som ju stale staaaale....je mi to tak tri a tiez aj ja pocuvam Placebo.nikoho neodsudzujem za inu orientciu...
poznám veľa ľudí, čo začali Placebo odsudzovať akonále zistili, že Molko je bi alebo keď videi videá, kde sa bozkáva s Olsdalom... ja si hovorím, prečo? Milujem hudbu, ich orientácia ani osobný život ma nezaujímajú...
nikdy...nechapem co ludom vadi na lesbach a homosexualoch...jasne ani mne by sa asi moc nepacilo keby sa predo mnou zacali bozkavat dvaja chalani ale aj tak by som im nezacala nadavat ani nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale to by som nespravil..
Ale my ludia sme hnusný, a vela ludí čo poznám, kamošky počúvaju niekoho len pre to lebo sa im páči ako vyzerá, a tak... nie kvoli tomu akú ma hudbu
Ved príkladom je teraz aj Martin Komrád ktorý spieval otrasne moje kamosky z neho saleli. Júj ale som od témy odbočila, sry