to by som sa nesmela baviť v podstate s nikým moje ateisticko- pohanské pseudovyznaie (pohanské hlavne pre to, aby som sa mohla psychicky na niečo obrátiť, ak niečo potrebujem asi nemá veľa nasledovníkov
pokial by ma nezacala presviedcat o tom, ze jeho viera je najlepsia a nerozpraval mi to tom pri kazdej prilezitosti a nesnaziil sa ma obratit na svoju vieru, tak by mi to vobec nevadilo
som kresťanka.. ale musím uznať, že častokrát ľudia - ateisti sú omnoho lepší ľudia, než tí, čo v niečo veria.. a myslím si, že vychádzam rovnako s veriacimi aj s ateistami
hmm som kresťanka dokonca som chodila na základnú cirkevnú a aj teraz chodím na cirkevný gympel.. ale ničo v tom zmysle aby som odsudzovala ľudí pre ich vieru resp. nevieru ma v živote nenapadlo a pokiaľ by to nebola nejaká sekta ktorá vymýva mozgy nemám problém sa s tým človekom baviť pokiľ samozrejme sa máme o čom baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak som ateista, priateľka je kresťanka, každú nedelu je v kostole, no nepreháňa to a zatiaľ to funguje dobre.