Prestaňte smerovať do prdele (Nie, to nie je ďalšia časť mojej fekálnej zbierky.)
Neviem, či založiť diskusiu alebo napísať blog, tak skúsim oboje.
Prečo sa tu stále všetci hádajú a vyštvávajú sa navzájom? Potom všetci tí v pohode sa na to rovno vybodnú a chodia sem tie nadržané decká a potom sa sťažujete zas na
@krutafunebracka ja som ťa doteraz mal za debilného človeka ale v tomto máš pravdu. sme netolerantný a to je chyba, ľudia si tu na sebe vyvršujú zlosť a ego
ani ja NECHAPEM, preco ked cloveka stve diskusia zacne nadavat, ze "toto tu uz bolo", no a co ked to bolo? su tu tisicky inych diskusii, preco musi clovek nieco otvorit a nadavat... (ako v kutiku duse lutujem, ze som niekedy urobil nejaky slovensky server, ale uz proste je, tak fakt nechapem kolko mentalnej zloby je v cloveku)
inak na zaklade tohoto co pisala sa aj riadim..v podstate...
rozdiel je v tom ak obranujem moj nazor...snazim sa vsak nenadavat ale argumentovat preco si myslim ze na mojej pravde bude tiez nieco...nielen na tej ich
ale ako som uz mnooohokrat spominal...LUDIA maju strasne silnu tendenciu presviedcat ostatnych ze oni maju pravdu a ostatny ze sa mylia ..a tam vznika takisto dost hadok a nezhodov
a clovek by s amal uvedomit kazdy...ano..mal..ale mozme snivat
@krutafunebracka hádať sa treba, ved toto je nakoniec diskusné fórum čiže ostrá polemika by tu nemala byť výnimkou ale máš pravdu, späuosob akým sa tu vymienajú názory je niekedy až zvrátený
mna najviac mrzia tie odchody,lebo ked im nieco vadi tak nech si to nevsimaju,a nie robit okolo toho velke haloo ako mensrea napriklad,ked niekam nechcem chodit tak sa jednoducho uz viackrat neprihlasim a nic viac,a neviec ci Ivanku k tmu vyprovokovalo forum,ale mozno..
ani ja uz tak nediskutujem ako predtym som zvykaval,nebavi ma to ked su tu take debilne fora,a vzdy neaky este vacsi debil ktory zacne rypat
problem je v tom ze ludia su sprosti...preto smerujeme do prdele...aj ja som tu zaregistrovany len na to, ze ked sa nudim tak sem dojdem..a citam a jebem ludom hlavy, a ked niekto chyta nervy a je na mna nasrany tak sa len smejem...a nemam problem zalozit hocijaku debilnu diskusiu, a ked sa potrebujem len nieco opytat alebo rypat do niecoho/niekoho...a takych jak ja tu je plno...kludne nas zabanujte ale dalsi problem je v tom ze do 5 minut sme naspat...pise sa tu ze vraj slusne forum na normalne diskutovanie..ja by som take hladal niekde inde
@tomas tak ho kludne zrus xD btw toto tu uz bolo!!!! =D=D=D
@8 samozrejme ze budem kazdeho presviedcat ze ma pravdu
mna to uz nezaujima chodim sem stale menej a menej krat.vlastne sem uz chodim ked sa veeeeeeeeeeeeeeeeelice nudim.aj to len pozrem ankety ked tu neni nic normalneho tak idem prec.vacsinou su tu ankety kde sa bez hadky nezaobides alebo take kde sa riesia problemi so vztahmi.nezájem.
Súhlasim s @krutafunebracka ja sa podľa toho riadim, akurát výnimky sú diskusie kde si každý obraňuje svoj názor , ten si tvrdo zastávam ale netreba o ňom presviedčať iných užívateľov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
suhlasim s @krutafunebracka
Myslím, že väčšina týchto jedincov sa nezmení. No môže sa zmeniť situácia a to ich odchodom...
a @krutafunebracka ma naozaj prekvapila ...
inak na zaklade tohoto co pisala sa aj riadim..v podstate...
rozdiel je v tom ak obranujem moj nazor...snazim sa vsak nenadavat ale argumentovat preco si myslim ze na mojej pravde bude tiez nieco...nielen na tej ich
ale ako som uz mnooohokrat spominal...LUDIA maju strasne silnu tendenciu presviedcat ostatnych ze oni maju pravdu a ostatny ze sa mylia ..a tam vznika takisto dost hadok a nezhodov
a clovek by s amal uvedomit kazdy...ano..mal..ale mozme snivat
ani ja uz tak nediskutujem ako predtym som zvykaval,nebavi ma to ked su tu take debilne fora,a vzdy neaky este vacsi debil ktory zacne rypat
@tomas tak ho kludne zrus xD btw toto tu uz bolo!!!! =D=D=D
@8 samozrejme ze budem kazdeho presviedcat ze ma pravdu
@krut áoná co uz
riesenie by bolo tych ludi dobit =D mam pocit ze tymto tu nic nevyriesite, akurat sa pekne uistite ze fakt smerujeme do prdele