fajčiť...človek si myslí najskôr že môže prestať fajčiť kedykolvek..a u mňa to aj platilo..ale nejak už nechcem ... ale aj tak skusim..prida sa niekto?
ja som fajcil asi mesiac. nikdy mi to nechutilo, tak som s tym prestal. nerobilo mi to problem. A ak nevies prestat fajcit, tak skus sa riadit heslom: klin sa klinom vyija. Nafajci sa ako duha, a tak sa ti to zhnusi, ze prestanes
presne naco si s tym zacal, len preto aby si zapadol do partie, ale neodsudzujem dospelych ludi zato ze si zapalia ale je mi zle ked zarohom vidim pubertiakov ktory sa tvaria ze su bohmi na zemi a ze su strasne cooooooooooool.
zacinat preto aby niekto zapadol do partie je strasna kktina...ja som zacala preto ze ma to ukludnovalo...a piatkove veceri pri chlastiku by boli bez cigy onicom..niektori vedia o com pisem..
co ja vim podla mna je si najlepsie zapalit len tak v piatok,ale zase sa moze stat ze na tu cigu clovek dostane chut aj po skole,pred skolou ked je v strese.napriklad ja ja si zapalim vzdy v piatok a to uz si poriadne uzijem,na druhy den na to ani nepomyslim a v pondelok dofajcim to co zostalo z piatku ak zostalo,potom si zapalim ked som v strese napriklad matury a odcas mam chut aj vecer doma,ale to si nemozem zapalit,lebo moja mama nenavidi cigarety.jej ani nevadi,ze ked som vonku pijem,ale za cigy ma aj zabila...takze nemam pocit ze by som surne tu cigaretu potrebovala.ale je uz dost blbe ked je niekto na zvyknuty.ide to dost do penazi hlavne ked si zvyknete na znacku ktora stoji 80sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
cigary si nedam a tak casto nefajcim resp skoro vobec