Ahojte chcem sa spýtať na kritériá prestupu zo SŠ na SŠ . Som v 3 ročníku na obch.aka. a dôvodom prestupu je že má napadol školník. Chcem prestúpiť na ten istý odbor ale či náhodou neviete ako to prebieha.
a čo tak riešiť toho školníka? čo si zbabelec? či sa bojíš toho, že za to, za čo ti prijebal, by si letel ty a nie on?
ja osobne by som neprestupoval na inu školu ked som pred maturou..
A nerobia sa rodelove skúšky len keď ideš z iného odboru na úplne iný odbor? Bol som sa sťažovať riaditeľoch čo sa mi stalo a ten má ani nevypočul . Povedal som mu že to chcem riešiť osamote ten incident so školnikom a ten mi povedal že nech prestanem lebo mi dá facku. Tak teda idem na školskú inšpekciu kde ale asi tiež nepochodim
skus zavolat do tej skoly, kam chces ist alebo este lepsie chod tam osobne. oni ti najlepsie povedia, lebo napriklad u nas na strednej niektorych, ktori mali velmi pribuzne odbory nechali ist aj bez rozdielovych ale zasa niektori museli ist s nimi.
najlepsie informovat sa cim skor aby si mal dost casu na pripravu.
@duffman nemal by, treba to riesit s vedenim.. ale je otazne ci sa to pohne k lepsiemu alebo horsiemu.. raz sa to moze stat, ale ak by sa to opakovalo treba sa obratit vyssie .. fakt nemen skolu, lebo nieje zarucene ze to tam bude lepsie.. iba ak sa naozaj necitis dobre, ak chodis nonstop v strese do skoly a nic sa ti neda robit.. ak si iba nasrany, tak sa to este da.. a preco ta vlastne napadol ?
Chceš ich postrašiť Kámo mali ťa v prdeli, keď si sa išiel sťažovať, myslíš, že sa im zrúti svet, ked pôjdeš inde?
A on ti to ako iba povedal? To bolo tvoje napadnutie? Nerob tu z komára somára.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja osobne by som neprestupoval na inu školu ked som pred maturou..
najlepsie informovat sa cim skor aby si mal dost casu na pripravu.
A on ti to ako iba povedal? To bolo tvoje napadnutie? Nerob tu z komára somára.