akými obrazovými výjavmi by ste vyjadrili "prevenciu a boj proti kriminalite"? obrazy, prípadne scény môžu byť doplnené krátkymi heslami (dvoj až troj slovnými)
Asi nejaká upravená fotka, fotená z pohľadu akože napadnutého, ako si doňho, kým leží na zemi v strachu, ide doňho pár indivíduí s chuťou a diabolským výrazom v tvári kopnúť ...
Je to príliš konkrétne, ale len k podobnému druhu násilnej kriminality ma napadlo niečo explicitné, čo by mohlo fungovať ...
Každopádne, určite niečo, čo by sa veľmi ťažko zosmiešňovalo, lebo čo ide zosmiešniť, ľahko stratí účinok, prípadne dokonca nadobudne opačný ...
Čo sa týka kradnutia, možno nejaký obrázok, ako zlodej dopadne kvôli krádeži niečoho nepodstatného veľmi, veľmi zle, po tom, čo sa dostane poškodenému do rúk? ... Trošku pokrútené, ale čo už ...
Inak, nie je nič horšie ako dvoj-troj slovné heslá
Také heslo bude zásadne bezobsažné, takže nie je problém ho vysmiať, čo je najhorším problémom nejakej kampane, ktorá sa snaží pôsobiť vážne ...
@takzvany tu v londyne maju maju obrazky typu ze mas zenu a namiesto nahrdelnika ma peniaze okolo krku a pod tym heslo ze takto vidia zlodeji vase cennosti. alebo ipod, alebo tasku ze mas otvorenu a vystavujes na obdiv co v nej nosis. aj ked je to uz neaktualne, nedalo mi nezapojit sa
@takzvany do riti ozaj musim to obmedzit, asi mi uz mozog makne a priznam sa bez mucenia, ano isla som cez tvoj profil, vzdy ma zaujimaju ludia okolo mna, vidim nesmierne vela vyhod v poznani, videni a skumani
a k tej dobroprajnosti: moja kolegyna mi stale hovori: martina you are so generous lol mozno nieco na tom bude
@marttina no a tá štedrosť a záujem o ľudí, ktoré mimochodom môžu mať aj psychickú, nie len hormonálnu príčinu, sú ok, kým niekomu (komu sa neujde) nenapadne nazvať to radodajnosťou
slovko "máš" je dosť bežný zlozvyk. podobne ako hľadanie chýb v prejave a psychike ostatných .
@takzvany rad hladas chyby a poruchy v inych? nech si to nazve kazdy ako chce, kto ma pozna vie co som zac a ako sa chovam, spravam, a to male percento neprajnikov ma bud nezaujima, alebo konkretne osoby ktore mi dvihaju tlak sa snazim vypustit von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je to príliš konkrétne, ale len k podobnému druhu násilnej kriminality ma napadlo niečo explicitné, čo by mohlo fungovať ...
Každopádne, určite niečo, čo by sa veľmi ťažko zosmiešňovalo, lebo čo ide zosmiešniť, ľahko stratí účinok, prípadne dokonca nadobudne opačný ...
Inak, nie je nič horšie ako dvoj-troj slovné heslá
Také heslo bude zásadne bezobsažné, takže nie je problém ho vysmiať, čo je najhorším problémom nejakej kampane, ktorá sa snaží pôsobiť vážne ...
navyše zisťujem, že si človek, ktorý dopraje iným: okrem sebarozdávania v blogoch, používaš slovo "máš" pri opise situácií a vysvetľovaní
a k tej dobroprajnosti: moja kolegyna mi stale hovori: martina you are so generous lol mozno nieco na tom bude
slovko "máš" je dosť bežný zlozvyk. podobne ako hľadanie chýb v prejave a psychike ostatných .