myslím že v rámci EÚ by to nemala byť tak veľká suma, treba popozerať sadzobník poplatkov konkrétnej banky....to neexistuje aby ti nevedeli povedať....
Tak podľa tohto to bude stáť toľko ako prevod normálny prevod v nemecku:
Výhody jednotnej platby
Hlavnou výhodou SEPA pre vás ako klienta je odstránenie rozdielov medzi platbami v rámci Slovenska a cezhraničnými platbami, na čom ušetríte a získate čas, pretože platba v eurách zo slovenského účtu do zahraničia prebehne za jeden bankový deň, s rovnakým poplatkom a rovnakým spôsobom.
„Peniaze v rámci Slovenska a Európy vám banka prevedie do konca nasledujúceho pracovného dňa za rovnaký poplatok,“ garantuje Kohútiková. Vaše peniaze prídu do zahraničia rýchlejšie a za menší poplatok. SEPA platby sú v bankách spoplatnené iba niekoľkými centami, na rozdiel od platieb mimo Európy kde si banky účtujú aj niekoľko eur.
@james144 no prakticka skusenost je taka ze ked som sprevodoval cez SEPA do inej banky ako mam ja v SR tak do druheho dna, vramci banky je to do jednej minuty, do zahranicia si nastavis limit a das zaplatit, skusal som platbu do australie a za 10 sekund to bolo na ucte, bavym sa do 20 eur, mam to zadarmo v ramci balika, pisem o slsp.
@james144 vsak nie cez sepa ale cez cislo karty a toho kodiku, najskor som nastavil limit aby nahodou niekto nezneuzil aj neskor a potom som to zaplatil, jasne to uz nieje IB ale platba ale chcel som poukazat na poplatok ze ziadny a rychlost akou to dokazu, kedze do inej banky to trva aj do druheho dna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Výhody jednotnej platby
Hlavnou výhodou SEPA pre vás ako klienta je odstránenie rozdielov medzi platbami v rámci Slovenska a cezhraničnými platbami, na čom ušetríte a získate čas, pretože platba v eurách zo slovenského účtu do zahraničia prebehne za jeden bankový deň, s rovnakým poplatkom a rovnakým spôsobom.
„Peniaze v rámci Slovenska a Európy vám banka prevedie do konca nasledujúceho pracovného dňa za rovnaký poplatok,“ garantuje Kohútiková. Vaše peniaze prídu do zahraničia rýchlejšie a za menší poplatok. SEPA platby sú v bankách spoplatnené iba niekoľkými centami, na rozdiel od platieb mimo Európy kde si banky účtujú aj niekoľko eur.
» banky.sk/43209-sk/precho...
A ak ti toto v banke nevedeli povedať tak to máš divnú banku.