Načo si mám vybrať kto ma bude jebať do zadku? Načo voliť medzi "menším" a "väčším" zlom, keď zlo je stále len Zlo? Načo sa zúčastniť hry zvanej "voľby", ktorá je stará už vyśe 2-tisíc rokov a doteraz vyriešila veľké H.??
@optos Ano, presne tak. Idealna volba je neist volit, a potom sa pridat do stada oviec a trieskat hlavou o stenu ako sa mame zle, ako je vsetko drahsie, a ako vsetci kradnu, lebo nam vladne Hranol. Bravooo
Vždy rovnaka odpoveď od ľudí čo idú voliť... a potom sú to práve oni čo plačú, že sa majú zle. Omädzený pohľad na svet a krátkozraké videnie. Jednoduchí ľudia proste potrebujú Hranola čo by ich viedol
Nechce sa mi verit, ze tieto relacie moderuje ten polosialeny primitivny blazon Bielik. Neviem si ani predstavit zahanbujucejsieho a oplzlejsieho burana.
Zle to interpretuješ. Je mi jedno, ktorý z nich tam bude. Či Fico, Čarno, alebo iná karikatúra človeka. Hovorím len, že si zaslúžiš Hranola, keď o svojom živote nedokážeš sám rozhodovať Lebo Hranola sa najviac bojíš.
Ale verím, že ti do života dokáže negatívne zasiahnut aj iny, tebou ziadany politik. Neboj sa, urcite sa dockas.
Keď som mal 20 bol som aj ja naivný a veril, že voľbami sa dá niečo zmeniť Aj tie babky, čo volili Mečiara, Dzurindu a teraz pôjdu voliť Fica tomu veria celý život. Pre teba to možno spravím a dám teda svoj hlas Ficovi, nech máš radosť, že som si splnil svoju obćiansku povinnosť s ostatnými ovečkami. Ak Fico vyhrá, vlastne si mu dala hlas aj TY, tým, že si zvýšila volebnú účasť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale verím, že ti do života dokáže negatívne zasiahnut aj iny, tebou ziadany politik. Neboj sa, urcite sa dockas.
@2
Keď som mal 20 bol som aj ja naivný a veril, že voľbami sa dá niečo zmeniť Aj tie babky, čo volili Mečiara, Dzurindu a teraz pôjdu voliť Fica tomu veria celý život. Pre teba to možno spravím a dám teda svoj hlas Ficovi, nech máš radosť, že som si splnil svoju obćiansku povinnosť s ostatnými ovečkami. Ak Fico vyhrá, vlastne si mu dala hlas aj TY, tým, že si zvýšila volebnú účasť.
» vrtietpsom.blog.sme.sk/c/350736/10-ota...