nejdem volit nikoho
do politiky sa zo zasady nemiesam.....
v podstate okrem gasparovica a radicovej ani neviem kto su kandidati a ani co aspon tito dvaja "ponukaju"..... nezaujima ma to.....
zaujima ma sice osud slovenska a tak.....ale aj tak je to tu len bordel....
Slotu za prezidenta to by nás strašne rýchlo vykople z EU @pyrrhos pekný názov témy to s tým menším zlom @9 ked nemáš dostatočnú mozgovú kapcitu na to aby si napísal niečo zodpovedajúce svojmu veku,aspoň sa so svojimi "múdrosťami" nezveruj ostatným.Nikoho to nezaujíma...
no vam je to jedno, lebo asi neviete "wo co go",..mne v nejakych 17 tich tiez bolo..ale hold smola, ako si to zariadime tak budeme zit.. netreba volby odflaknut
až tak mi na tom nezáleží... čo sa týka prezidenta ajtak je to takmer len bábka, akurát by mala mať dobré reprezentačné schopnosti takže prvé dve si ešte viem predstavit celkom...
Hmm-to mi úplne ušlo že Radičovú podporuje OKS...no nič-tentokrát pôjdem voliť aj do druhého kola...aj keď mi bude dosť proti chuti ísť podporiť Dzurindov plán na odstránenie jediného človeka ktorý mal nejakú ambíciu ohroziť ho na čele strany...
Keby volby mohli nieco zmenit, davno by ich zakazali.... volba dakoho nic nevyriesi.. hlavne ked sa jedna o prezidenta ktory robi dokopy nic... cele to je akurat o tom, ze si ludia vyberu z niekolkych moznosti cloveka, ktory zjavne potrebuje prezidentsky plat na 5 rokov, a kopu vyhod... kludne to mozu vyriesit podobne ako Caligula a za prezidenta dosadit kona....
Lebo otázka stojí: "Koho by ste alebo budete voliť", je teda síce formulovaná veľmi neobratne, ale jasne tam vidieť aj otázku "koho by ste volili", čo nepredpokladá, že hlasujúci musí byť nevyhnutne plnoletý ...
Neviem, prečo by sa teda nemali vyjadrovať aj mladšie ročníky ...
Tým "neobratne formulovaná" som myslel tak, že toto ("Koho by ste alebo budete voliť") spojenie sa mi nezdá košer ... Doplnil by som tam to "volili" za to "ste"
@59 kripla, ktory toho v zivote dokazal zrejme podstatne viac ako ty .
a mozno neuveris, ale radicova je zena a preto sa v suvislosti s nou nepouziva zameno "jeho" , dalej nie je vydata a nakoniec, manzel prezidentky sa netituluje prva dama.
och aké milé. Hanba mať ženu prezidentku, ak by to ten dotyčný aspoň napísal rýdzim slovenským slovom a nie čechizmom. A hej ešte že, Radičová by nám robila hanbu? A Gašparovič nám ju nerobí? Myslím že nás už postrápňoval dosť. A je veľmi smutné vidieť aj v dnešnej dobre hlúpych patriarchálne založených ľudí, keď žena a muž sú si rovní viac ako inokedy. Ale ešte lepšie sú názory typu: nebudem voliť to je chujovi aj tak je tu bordel. Veď bodaj by nebol keď polovička mladých ľudí, ktorí už majú možnosť voliť na to z vysokého vysoka serú. Mám síce len 15 rokov, ale už sa teším an ten deň ked budem môcť voliť a zasiahnuť do osudu mojej krajiny. Áno, len jedným hlasom, ale aj tak. Keby si každý človek, ktorý už môže voliť povedal: ,, A šak načo pôjdem voliť, však ten môj hlas aj tak nezaváži." nevolil by NIKTO!!! a Boli by sme ešte vo väčšej riti ako sme teraz. Toto je diskusia na veľmi dlhý čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
» www.aktuality.sk/spravy/komentar...
ak nikoho tak nehlasuj to je logicke nie? aj vo volbach je to tak ak nechces za nikoho hlasovat tak jednoducho nehlasujes
do politiky sa zo zasady nemiesam.....
v podstate okrem gasparovica a radicovej ani neviem kto su kandidati a ani co aspon tito dvaja "ponukaju"..... nezaujima ma to.....
zaujima ma sice osud slovenska a tak.....ale aj tak je to tu len bordel....
politikomaniak
@pyrrhos pekný názov témy to s tým menším zlom
@9 ked nemáš dostatočnú mozgovú kapcitu na to aby si napísal niečo zodpovedajúce svojmu veku,aspoň sa so svojimi "múdrosťami" nezveruj ostatným.Nikoho to nezaujíma...
a vsimni ze az kolko ludi hlasovalo
na birdz sa to moc nehodi
a vsimni si aky si od veci
na birdz sa to moc nehodi
Nie, nedá, všetko je na hovno, politici sú svine a zlodeji, seriem na to, nebudem voliť a nechám právo rozhodnúť ehm ... niekomu inému ...
Mimochodom zena ako prezidentka... nieeeeee.
A ja som tak CHCELA!
(hej hej, niet nad klebety)
Pripadá mi ako starý škaredý podrazák
Mne osobne by stačilo to jeho elitársky sa navyšujúce vyžarovanie, aby som mal dosť
Áno, poriadne škatuľkujem, ale trpím utkvelou predstavou, že tvár niektorých ľudí ich proste prezradí ...
@39
Ale žeby ozaj tak "málo" stačilo? ... No dobre, toto nikam nevedie
@40 ale no tak.. tomu cloveku nie je prilis co zavidiet
Ľudia kto tu má viac prachov ako Flašík?
V starom Ríme bola funkcia prezidenta?
Tak to mení všetky moje doterajšie predstavy o ňom ...
Lebo otázka stojí: "Koho by ste alebo budete voliť", je teda síce formulovaná veľmi neobratne, ale jasne tam vidieť aj otázku "koho by ste volili", čo nepredpokladá, že hlasujúci musí byť nevyhnutne plnoletý ...
Neviem, prečo by sa teda nemali vyjadrovať aj mladšie ročníky ...
Hej, určite radšej Gašparoviča, ktorého podporuje SNS ...
otazka bola zlozena tak aby sa mohli vyjadrit vsetci...vsak vsetci mame nejaky nazor
a este aby sme mali jeho manzela-KRIPLA za prvu damu
no to co uz je? ta to de sme?
Ja viem, otázka je myslená dobre ...
Tým "neobratne formulovaná" som myslel tak, že toto ("Koho by ste alebo budete voliť") spojenie sa mi nezdá košer ... Doplnil by som tam to "volili" za to "ste"
a mozno neuveris, ale radicova je zena a preto sa v suvislosti s nou nepouziva zameno "jeho" , dalej nie je vydata a nakoniec, manzel prezidentky sa netituluje prva dama.
preboha aká by to bola ostuda žena prezidentka? a ešte taká piča jak ona!!!
@70 teda ale vam to poniektorym natrela ale suhlasim, volit je pravo (a v podstate aj povinnost a len tajtrlikovia nevyuziju svoje prava pokial mozu)
Hej, povedala to veľmi výstižne, ale zveličovať to zasa nemusíme ...