hej, raz som prežil strašnú vec... kukám ja po BZ kukám a naraz čo nevidím... "Prezil si niečo taške v svojom zivote ?" a tak ma to zobralo tá sprzdenosť, až mi prišlo mdlo...
tasky neprezivam.. inak povedane.. prezil som uz kopec tasiek ktore nestacili mojmu tempu ktorym som ich vyuzival..
ale zhrnute a podciarknute.. neprezil som nic co by ma polozilo, takze treba definovatt co je "tazke" na prezitie //hlavne ked je to nieco pre kazdeho ine.. v tom pripade .. hm.. snad i ano..//
Hej prezil.. Vtedy zvycajne clovek zacne cely zivot vnimat uplne inak a malickosti, nad ktorymi sa kedysi pozastavoval uz dnes ani neregistruje.. Potom je ten zivot o poznanie jednoduchsi.
Negativne skusenosti beriem ako formu ponaucenia. Vlastne zosilnenie a vacsie pochopenie. Je to jediny sposob ako sa s nimi vyrovnat.... Myslim , ze keby som nepresiel srackami neviem veci co viem dnes a preto som spokojny.....
A okrem toho poznam ludi ktori bojuju o strechu nad hlavou v 4x4 metrovej garzonke , dokonca sa mi raz kamaratka jedna zverila, ze je zneuzivana.... dalsi kamarat musi otcovi zhanat travu inak dostane vyprask.... Tak vela mojich kamaratov trpi.... prezivaju doma peklo vela krat nemaju co do ust dat....
A pritom ich denoodenne krizuju ludia, ktori ich povazuju za haved.... A tito ludia su tiez moji kamarati....... je to na zaplakanie ale ja som proste dieta dvoch svetov a ani do jedneho uplne nepatrim.
Stve ma nespravodlivost. Stvu ma predsudky. Stve ma nasilie stve ma krik, stve ma namyslenost , stve ma lahkomyselnost , stve ma, ze ludia zatvaraju oci nad nespravodlivostou, ze pravda sa da kupit za peniaze a ze s chudobnymi ludmi je zachadzane ako s handrami.
Stve ma toho velmi vela..... ale moj zivot ma nestve pretoze vzdy ked sa objavi problem poviem si.... ved ked mozu bojovat ostatni tak preco nie ja ? Som snad slabsi ? Urcite nie.... viem ze to zvladnem zakazdym verim ze vyhram. .... a vyhravam .... zatial....
Lutost nad sebou samim je slabost. Ale lutost nad trapenim inych je znakom sily. Uvedomte si vzdy ked neviete ako dalej.... ze vase problemy su banality v porovnani s problemami inych ludi....
A nech to mate akolkolvek tazke vzdy existuje niekto kto to ma este tazsie.
Hluzar tak stakymito veciamy čo si pisal o kamaratoch stymi sa nestretavam ale maš vo všetkom jednu velku pravdu zaujala ma ta veta ze ked mozu bojovat ostatny tak prečo nie ja Som snad slabši ?
nemyslim ze vela ludi bojuje pocedšine podlahnu niektorym veciam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
niečo v tomto zmysle???
Dievka, dávaj pozor na hodinách slovenčiny..
Ešte nikdy vo svojom živote som nebol v taške.
ale tazke? hm..nemam za potrebu pisat svoje problemy na birdz,hlavne ked ich zazivam prave teraz
ale zhrnute a podciarknute.. neprezil som nic co by ma polozilo, takze treba definovatt co je "tazke" na prezitie //hlavne ked je to nieco pre kazdeho ine.. v tom pripade .. hm.. snad i ano..//
kto vidí nezabudne,
ale kto prežije pochopí......
takže je škoda aj niečo písať....
,,Nikdy nie je tak zle aby nebolo horšie"!
A okrem toho poznam ludi ktori bojuju o strechu nad hlavou v 4x4 metrovej garzonke , dokonca sa mi raz kamaratka jedna zverila, ze je zneuzivana.... dalsi kamarat musi otcovi zhanat travu inak dostane vyprask.... Tak vela mojich kamaratov trpi.... prezivaju doma peklo vela krat nemaju co do ust dat....
A pritom ich denoodenne krizuju ludia, ktori ich povazuju za haved.... A tito ludia su tiez moji kamarati....... je to na zaplakanie ale ja som proste dieta dvoch svetov a ani do jedneho uplne nepatrim.
Stve ma nespravodlivost. Stvu ma predsudky. Stve ma nasilie stve ma krik, stve ma namyslenost , stve ma lahkomyselnost , stve ma, ze ludia zatvaraju oci nad nespravodlivostou, ze pravda sa da kupit za peniaze a ze s chudobnymi ludmi je zachadzane ako s handrami.
Stve ma toho velmi vela..... ale moj zivot ma nestve pretoze vzdy ked sa objavi problem poviem si.... ved ked mozu bojovat ostatni tak preco nie ja ? Som snad slabsi ? Urcite nie.... viem ze to zvladnem zakazdym verim ze vyhram. .... a vyhravam .... zatial....
Lutost nad sebou samim je slabost. Ale lutost nad trapenim inych je znakom sily. Uvedomte si vzdy ked neviete ako dalej.... ze vase problemy su banality v porovnani s problemami inych ludi....
A nech to mate akolkolvek tazke vzdy existuje niekto kto to ma este tazsie.
nemyslim ze vela ludi bojuje pocedšine podlahnu niektorym veciam.