no mne príde úplne na zvracanie keď ochutnám ikry. (ikry som ochutnala raz a potom som si desať minút vyplachovala ústa). hmm nechápem ako sa ikrami môj dedko môže denne krmiť.
Keď som bola malá, tak som sa z kelu naozaj povracala, ale to som si myslela, že je to kapusta. Vlastne ani teraz som si nie som istá čo to vlastne bolo a odvtedy som ani jedno z toho nevzala do úst a nemôžem to ani cítiť.
do piče, takisto som zabudol ananás, to je to najnechutnejšie jedlo na svete, proste, hnus najväčšieho kalibru, nechápem ako som mohol na toto zabudnúť, fuj
Neviem čo to je..taký malý kaleráb alebo dajaká taká blbosť čo sa väčšinou dáva do polievky..... keď som chodila do škôlky tak som si myslela že sú to mŕtve korytnačky a keď som jeden ochutnala vyryhala som sa do taniera...
Napr. tu nedavno spominany perkelt, nemam rada ani take tie neprepecene kožky na kurčati a dost sa mi kedysi zdvihal zaludok aj z leča a drozdovej polievky, ci co to je.
cvikla, lúsková omáčka, chrenová omáčka a všetky tohoto typu, pečienka, hocijaká mliečna polievka, kožka na mlieku (je to jedlo?) a pod.. to by bolo na dlho...
rezance s makom bleeeee.....mäso a vsetko z mäsa, tlacenka, hurky, paradajky, horčica, syr, fazula, mrkva, uhorka ale iba ta kysla, mak, maslo, nátierky, vselijake tie maste, no fuuuuuuj ja toho vela nemusim
Všetko sladké obedové. Buchty, dukátové buchtičky, osie hniezda, sladké cestoviny, ryžový nákyp, palacinky (za posledných sedem rokov som mala len nanútený kúsoček od frajera) ...
Kedysi som nemala rada ananás, ale tento rok som sa doň zamilovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Keď vidím, ako do seba niekto tlačí hawai pizzu, mám chuť mu dať facku.
@mayo to s tou pizzou - tak isto !
Z rajčín...
@dejvido vyprážaný syr ? veď to je to najlepšie čo môže byť
ale inak myslím, že zjem všetko, čo je na jedenie určené
@25 súhlas
@hetfield bravčovina mi vôbec nechutí..
som zral minule nieco indicke a nejak som ani nedozral. som si radsej kupil stvrt kila nitranu a 4 rozky.
cesnak
a vedela by som menovať do rána
fuj!!! už teraz mi je zle!!!! (blee) (blee)
Kedysi som nemala rada ananás, ale tento rok som sa doň zamilovala.
No. A ešte paradajky a trocha ryby.