Keď mám za sebou nejaký fyzicky náročný deň tak len si ľahnúť a buď len tak bezducho pozerať príspevky buď tu na Birdzi alebo na fb, alebo si pozerať nejaký koncert. A keď len potrebujem psychicky vypnúť tak šoférovanie na nejakých vyľudnených cestách mimo dedín.. s peknými výhľadmi
V noci, keď prší a mám otvorené okno, hrá mi záznam z nejakého dobrého koncertu (alebo pozerám Harryho Pottera) a popíjam čajík
No milujem hory, turistiku... čiže aj príroda je pre mňa obrovským relaxom
Šoférovanie je pre niekoho relax? Pre mňa des! Kvôli bezdôvodne pomaly jazdiacim šoférom. (-rkam, to hlavne!)
"Už nikdy nevidieť žiadnu ľudskú tvár..." Ch.Bukowski v jednej poviedke.
A TO by bol relax!
jooooj to by nebolo dobre.... keby bola burka, dost mozne ze by jebol blesk a vytrtkalo by elektriku :/ a to bez elektriky by film nebol... no tak to by uz len zostavalo opit sa a to by som bud trepal alebo bol este viac mrzuty takze by ti ludia zo mna tam radost nemali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
No milujem hory, turistiku... čiže aj príroda je pre mňa obrovským relaxom
wtf šoférovanie? veď pri tom mi ide o život a priatelia sú fajn, ale pre mňa (introverta) je to skôr stresujúce ako relaxujúce
víno, pizza, príjemná spoločnosť, sex, spánok, voľno .. napríklad
"Už nikdy nevidieť žiadnu ľudskú tvár..." Ch.Bukowski v jednej poviedke.
A TO by bol relax!
Nakombinavali by ste to podobne?
@willbebetter @motorbreath @kaji1 @dreams155 @0sea @arywian @chanteuse @melancholik @miaja @vlcica1989 @sypomka @nicmanenapada @darkestangel
alebo spať aj dvanast hodin a potom uz aj viac menej "ovladat" sny a tak polospať