Nejak ma filmy nerozplačú...no, už asi od 10 rokov. Nie že by som nebola smutná, napríklad pri Zelenej míli, Pianistovi, Big Fish alebo aj Osudovom dotyku. Ale slzy sa nedostavili. Iba pri Le Haine trochu ale tak to bola zmes šoku a smútku.
Ale neznášam film Marley a ja za to nechutné žmýkanie ľudí
film - tak naposledy to bol taký rodinný film, kt. bol podľa knižnej predlohy Tajný život včiel Hoci nezvyknem plakať pri filmoch, ale vtedy sa to nejak pretrhlo
A kniha - jednoznačne skriptá Úvod do štúdia jazykov a Protohistória a ešte nad skriptami z Ríma
film..hm..Remember me, P.S. -I love you,Most do krajiny Therabithia...a viac si asi nespomeniem,čo ma tak fakt dostali :/ a knihy... asi Hostiteľ, Jantárový ďalekohľad, a asi som mimo,ale mňa kedysi pre pár rokmi dostal aj Nov
Včera sme pozerali po dlllllhej dobe Edward Scissorhands, tak pri tom som (ZASE) plakala. A pri knihe... čo ja viem. V poslednom čase čítam stále tie isté knihy dokola. Takže asi pri Hostiteľovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
súhlasím, bol to veľmi pekný film a neskutočne smutný
ale vo všeobecnosti som najviac revala pri Armagedone
a kniha kvety v podkroví alebo chatrč. pri knihách veľmi nerevem
Pri filme A walk to remember, z tých čo si naposledy pamätám
Ale neznášam film Marley a ja za to nechutné žmýkanie ľudí
A kniha - jednoznačne skriptá Úvod do štúdia jazykov a Protohistória a ešte nad skriptami z Ríma
kniha - Jantárový ďalekohľad, Mariotovi dediči 3, Hostiteľ
pri knihách keď zomrel Sirius Ale Chalúpka strýčka Toma napríklad
ale tak čo fakt revem dost je pri Modrom z neba s Vilom Rozborilom
a pri každej knihe so smutným koncom, tak Janarový ďalekohľad, Zaklínač, Proketá prísaha, Eldest, Len ty a ja baby ... tých bolo teda hooodne
-Sofiina voľba, Pianista, My deti zo stanice ZOO, Pošli to dˇalej
A najviac som sa narevala pri Aronofskeho Wrestlerovi :/