ano ale to by si musel chlastat furt v kuse , ja to poznam ked sa najebem v piatok tak v sobotu mi nechuti jest tym padom schudnem aj 2 kila za den a ked sa najebem aj v sobotu a v nedelu zas nejem tak za vikend aj 4 kila idu dolu ale potom sa tak nazerem v pondelok ze ich mam naspat
no, ja mám skôr pocit, že sa chudne po konzumovaní. napríklad, keď sa mi na jeseň stávalo, že mi nesadli hektolitre nasilu vypitej borovičky a ďalšie tri dni som nevládala jesť iné, než len sucháre a čierny čaj, tak som fakt schudla!
-brat takto občas chudne ale len krátkodobo na sútaže.... je to tuším preto že alkohol s teba dehydruje vodu... (ale to už je extrém napr. keď potrebuješ za týždeň zhodiť 10kg...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hyhyhyhyhy, asi to bude pravda........................filip
to su pravdive fakty od skuseneho notorika
Občasne uživanie alkoholu dojebava metabolizmus = priberanie
Alkohol sám osebe je energia čiže ked niekdo chlasce tak jeho telo sa nastaví na určitú hladinu energie a ked nedodava tu energiu tak chudne ....
Dalej alkohole ste odvodnuje svayy a stým prichadzas o ziviny vo svaloch ......
Je to take relativne poznam kopu alkoholikov tučných ale aj chudých ..
inac je to najpredavanejsi bavorak na slovensku spolu s 3kovou radou.