tomu kto pozdrav odovzdal...naco budem dakovat tomu kto ma pozdravuje ked tam v tej chvili nieje??? keby bol so mnou v miestnosti tak podakujem jemu.......................ale aj tak som vybrala moznost ktora s tym vooobec nesuvisi
nedakuje sa nikomu, vacsinou takto pozdravuje vselijaka chamrad ktora by bola uzitocnejsia zdochnuta, moze sa povedat ok akoze beriem na vedomie ze ten kokot ma pozdravuje
mali sme hodinu a prišla do labáku profka si niečo zobrať..a tá naša sa jej pýta: dobrý. Ako sa máte? a druhá: ďakujem ďakujem..zobrala čo chcela a išla preč
ked poviem dakujem tak to dakujem tomu kto miodkaz pozdrav odovzal, ked poviem "ze dakujem" tak to myslim ako podakovanie tomu kto ma nechcal pozdravovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mali sme hodinu a prišla do labáku profka si niečo zobrať..a tá naša sa jej pýta: dobrý. Ako sa máte? a druhá: ďakujem ďakujem..zobrala čo chcela a išla preč