Keby mi vyšiel biznis a stúplo sebavedomie bola by som spokojná
Nájsť partnera to by bol super bonus to by som už možno bola aj šťastná a keby ešte niečo navyše k tomu tak už asi aj puknem od radosti
Heh, @foxhound-ko ako si to vedel? No áno, tak chýba mi no, aj keď to už akokoľvek skrývam, aj hovorím, že si kúpim psíka, ten ma bude mať rád a budem šťastným s ním a aj bez nej. Ale tak ani po kúpe psa a aj keď by si ku mne vybudoval silnú náklonnosť a mal ma rád, by to stále ani tak nestačilo, aj keď šťastnejším by som už bol.. Psa som aspoň mal dlhé roky bol môj najlepší spoločník, babu však nie, preto ma to tak už láka, a ani nemám koho pobozkať, so psom sa to nedá alebo ju odzadu objať, objať alebo whatever.. Domnievam sa, že úplne iný pocit, taký na nezaplatenie, čo som zažil len chvíľu, takže mať psa a aj frajerku, tak som už asi úplne šťastným.. Aj keď psovi nevadí, že nemám robotu, ten by bol len rád tomu, ale baba nie, tam je to zložitejšie, preto si želám aj už dlhodobú a dobre platenú robotu pred tou babou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nájsť partnera to by bol super bonus to by som už možno bola aj šťastná a keby ešte niečo navyše k tomu tak už asi aj puknem od radosti