ahojte priatelovi som kupila na vianoce vonavku a podla vas to staci? ci mam este nieco dokupit? nieco mensie poradte prosim....chalani co by ste si vy želali??....neviem ci staci ta vonavka alebo este cosi a čo vlastne, tak radte čo sa hodí
ja mam rad ked darcek mozem rozbalovat, ked neviem co to je a hmatom hadam, takze pre mna je lepsie ked je ich viac, ale je mi uplne jedno v akej su cene, na narodeniny jednym z darcekov bola kinder cokolada ale bola zabalena a tesil som sa jej najviac zo vsetkych darcekov
Ale už mi to nedá! Kupovať niekomu "voňavku" bez toho, aby po nej vyslovene túžil a naznačil, ktorý parfum presne chce, považujem za úbohosť zrovnateľnú s ponožkami. Nerozumiem, prečo by som sa mala zahadzovať s partnerom, o ktorom by som nevedela ani len to, po čom túži...!!!
no ked to je nejaky sprej z DMka tak by som kupila ieco viac, ked to je nejaky ultrasuperparadny parfem, bude to stacit (nezbite ma hned ze myslim na penaznu stranku.ale tak to je
a nebudem ti radit co ine este mas kupit, ja s nim nechodim
@mysteriousshadow to musíš vedieť sama, čo má, čo mu chýba a tak. najlepšie darčeky sú v spojení so záľubou, také ktoré sa môžu zachovať veľmi dlho. úprimne ja neviem nikdy sám, čo by som chcel. bo mám všetko dá sa povedať, čo potrebujem, ale každé vianoce niečo prekvapí. u mňa sa stáva tradíciou, že dostanem na vianoce nejakú šachovú knihu a mám z toho stále veľkú radosť viac mi nechýba k šťastiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a nebudem ti radit co ine este mas kupit, ja s nim nechodim
Parfem ako uzitocnost
Plysaka ako citova zalezitost
- kaprovy navijak na udicu (kedze je rybar a vybral si ho sam)
- male prekvapenie: klucenka toyota, lebo viem ze po nej tuzil a nikde sme ju nevedeli zohnat
@mysteriousshadow
ja ti neviem, mne vonavka pride strasne neosobna, pokial nevies, ze prave tu dotycny miluje ... to akoby hovorilo:
,,neviem čo ti kúpiť, tak tu maš voňavku"
skus este malu drobnost po ktorej vies ze tuzi