Čaute mám taký problém a viem, že to tu už bolo možno mnohokrát ale...sme "partia" 4 ludí kde patrím aj ja a problém je v tom, že chodíme von stále spolu my 4 nikto iný s nami nechodí pretože nikoho nevoláme pričom je vôbec problém aby sme boli v plnej zo
Neviem prečo svoju osadu voláš mestom. Ak by to bolo naozaj mesto, tak je tam dosť ľudí na to, aby nemali čas a prehľad riešiť, kto s kým nechodí von a kto je "socka", lebo zavolal von niekoho iného.
ooch ved zavolat niekoho len tak medzi recou je uplne normalne, na odmietnutie kasli, bud sa im bude dat a bud nie, svet sa nezruti, ked sa s n iekym budes rozpravat alebo si pisat ze co nove ako prazdninujes, povedz ze vtedy sa chystas tam a tam , spytaj sa dotecneho/dotycnej ci sa nechce pridat, ze to bude super a ked sa mu/jej nebude dat ich smola,ved to nie je ziadne sockarcenie a i tak na to co si hovoria druhi mozes z vysoka s*at
A aky máš vlastne problem?...Nechapem co riesis ved ked chcem ist sniekym von a som snim kamarat tak ho jednoducho zavolam a nestaram sa o ostatnych. Keby bolo keby...co keby si ich najprv skusil zavolat von. :p alebo co tak ist s tymi ,,tvojimi ľuďmi ,, a pozhanat novych kamosov napr.na kupku a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Najdi si aj ty nejaku druhu partiu